Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Aankoop advies

Sta je op het punt om je oude apparaten te vervangen? Of ben je toe aan een nieuwe computer? Vraag dan de hulp van onze studenten aan tijdens het aanschafproces.

Zij gaan zelfs met je mee naar de winkel en geven je daar advies gebaseerd op jouw behoeften. Zo kom je in ieder geval niet thuis met een apparaat waarvan je een hoop functies toch nooit gaat gebruiken. Daarnaast komen wij ook langs om de apparatuur te installeren en startklaar te maken. Op deze manier willen we je niet alleen geld maar ook tijd besparen.

Onze studenten helpen je graag bij:

  • Kiezen van kwalitatief goed maar voordelig laptop
  • Aanschaffen van een duurzaam pc
  • Vinden van de juiste randapparatuur
  • Kiezen van een geschikte tablet
  • Kopen van een geschikt TV

Aansluiten

Je kunt ook alleen een afspraak maken voor het aansluiten van je nieuwe apparatuur. Onze student komt bij je langs en zorgt ervoor dat al jouw apparaten op de juiste wijze met elkaar communiceren en dat je deze gemakkelijk zelf kunt bedienen.

Computerlessen aan huis – bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren.

Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!