Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!
 • Diensten

 • Waarom Hulpstation?

 • Onze ervaren ICT- studenten

 • Computerhulp nodig in Amersfoort?

  Bent u gefrustreerd door een trage en haperende pc? Wilt u de prestaties van uw computer optimaliseren, virussen verwijderen of heeft u gewoon hulp nodig met uw tablet? Zoek niet verder! Ons team van getalenteerde ICT-studenten staat klaar om eersteklas computerhulp te bieden die is afgestemd op uw specifieke behoeften. Met onze hulp op locatie kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak, snelle oplossingen en betaalbare prijzen.

  Onze Diensten:

  1. Versnellen van uw pc: Duurt het lang voordat uw computer opstart of programma’s opent? Onze ICT-studenten hebben de expertise om prestatieproblemen te identificeren en op te lossen, zodat uw pc op optimale snelheid werkt. We verwijderen onnodige bestanden, optimaliseren systeeminstellingen en geven advies om uw computer soepel te laten draaien.

  2. Computer opschonen: Na verloop van tijd verzamelt uw computer tijdelijke bestanden, ongebruikte programma’s en andere rommel die de prestaties kunnen beïnvloeden. Ons team zal uw systeem grondig opruimen, onnodige bestanden verwijderen, schijfruimte vrijmaken en uw gegevens organiseren voor gemakkelijke toegang. Ervaar de vreugde van een opgeruimde en efficiënte computer!

  3. Virusverwijdering: Virussen, malware en andere schadelijke software kunnen uw computerbeveiliging en prestaties ernstig verstoren. Onze bekwame ICT-studenten scannen uw systeem, identificeren en verwijderen eventuele virussen en implementeren beschermende maatregelen om toekomstige infecties te voorkomen. Geniet van een veilige computerervaring zonder zorgen over cyberbedreigingen.

  4. Persoonlijke computerhulp: Of u nu hulp nodig heeft bij het installeren van software, het configureren van apparaten of het oplossen van complexe computerproblemen, onze deskundige ICT-studenten staan voor u klaar. We bieden geduldige en op maat gemaakte begeleiding, zodat u de oplossingen begrijpt en in de toekomst soortgelijke situaties kunt aanpakken.

  5. Tabletlessen: Tablets zijn voor veel gebruikers onmisbare apparaten geworden, maar ze kunnen overweldigend zijn als u niet vertrouwd bent met hun functies en mogelijkheden. Onze vriendelijke ICT-studenten geven uitgebreide tabletlessen, waarbij ze u leren hoe u uw apparaat kunt navigeren, apps effectief kunt gebruiken en het volledige potentieel kunt benutten. Win vertrouwen en ontdek nieuwe mogelijk

  Bel ons voor meer informatie op 085 401 93 66 of boek direct een student aan huis!