Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Antivirus verlengen

Voor het verlengen van jouw antivirus kun je bellen naar 085 401 93 66 of mailen naar info@hulpstation.nl met je naam en telefoonnummer. We zorgen ervoor dat jouw antivirus dezelfde dag nog wordt verlengd.

In het verleden heb je een verstandige keuze gemaakt door je computer te beveiligen met een antivirus. Smart thinking! Preventie is altijd beter dan genezen.

Antivirussoftware beschermt je tegen online bedreigingen en maakt het lastiger voor criminelen om toegang te krijgen tot jouw bestanden/gegevens. Het hacken van computers komt steeds vaker voor en het is tegenwoordig dus nog belangrijker om goed beschermd te zijn.

Sommige mensen gebruiken geen antivirus maar vroeg of laat zorgt dit voor een gecrashte computer of gestolen bankgegevens. Op het gebied van digitale bescherming is voorkomen absoluut beter dan genezen.

Via ons kun je de antivirussoftware verlengen of lid worden van Hulpstation.nl. Hierbij ontvang je naast gratis je antivirus laten verlengen ook andere voordelen. Je antivirus wordt in dat geval kosteloos verlengd voor een duur van 1 jaar. Om lid te worden of om je antivirussoftware te verlengen, kun je contact met ons opnemen.

 
antivirus laten verlengen

NIEUW: Word nu lid en profiteer tot maar liefst €8 korting per uur! Daarnaast krijg je als lid:

  • Een vast contactpersoon
  • Gratis viruscheck en gratis telefonisch advies
  • Gratis beveiliging (t.w.v. €50!)
  • Kosteloos bankieren en mail beveiliging
  • Kosteloos hulp op afstand bij virussen
  • 20% korting op aanvullende virus pakketten

Bekijk onze lidmaatschapstarieven

Computerlessen aan huis – bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpe. Bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren. Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op ‘Overzicht van lessen’. Wie weet staat er iets interessants voor je bij!