Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Apple / Mac hulp aan huis

Geeft uw Apple computer problemen? Dat kan behoorlijk frustreren in uw werkzaamheden, hobby’s en sociale contacten. Problemen met uw Mac wilt u dan ook zo snel en volledig mogelijk oplossen. Wanneer dit zelf niet lukt, schakel dan de Apple-hulp in van Hulpstation. Onze IT-studenten hebben ruime ervaring met het oplossen van Mac-problemen. Maak nu een afspraak voor Apple-hulp aan huis of op afstand. De kans is groot dat uw Mac daarna weer draait als een zonnetje.

Maak nu een afspraak

Waarom Apple-hulp inschakelen?

Liefhebbers van Apple kiezen voor een Macbook, iMac of iPad vanwege o.a. de prestaties, snelheid en betrouwbaarheid. Het is dan ook erg vervelend wanneer uw Apple langzaam is geworden, vastloopt of andere problemen geeft. Met Apple-hulp van Hulpstation zet u een sterke stap richting de oplossing. Onze ervaren IT-studenten zijn getraind de oorzaak van Mac-problemen systematisch en vlot op te sporen. Bij Mac-hulp aan huis of op afstand weten ze in veel gevallen de oorzaak te achterhalen en op te lossen. Mocht dat bij u niet mogelijk zijn omdat uw Apple-apparaat defect is, dan zullen zij u desgewenst een bekwame reparateur adviseren. Ook helpen zij u graag met het back-uppen en overzetten van uw bestanden

Wij helpen je graag bij:

 • Data overzetten naar een Apple computer
 • E-mail account instellen in Apple mail
 • Het opschonen en versnellen van een Apple computer
 • Het oplossen van iCloud problemen
 
Apple hulp

 

Veelvoorkomende Mac-problemen


 
We hebben in ons jonge bestaan als IT-hulpverlener al vele klanten met Apple-hulp van dienst mogen zijn. Laten we eens kijken naar een aantal Apple-problemen die regelmatig de revue passeren. Herkent u de symptomen in uw eigen Mac? De oplossing is nabij! Zoekt u Applehulp voor iets anders? Ook dan is uw probleem bij onze hulpstudenten in goede handen. U kunt onze Mac-specialisten bijvoorbeeld inschakelen voor of bij:
 • Een trage Mac. Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor uw iMac of Macbook traag wordt. We zien bijvoorbeeld vaak dat er veel programma’s draaien, zware processen op de achtergrond lopen en de opslag bijna vol is. Het opschonen van uw Mac kan dan wonderen doen. Een ander voorbeeld is spyware. We komen dit regelmatig tegen als oorzaak van een trage Apple.
 • Opstartproblemen. Veel programma’s en apps nestelen zichzelf in het opstartmenu. Hoe meer software men installeert, hoe voller het opstartmenu doorgaans wordt. Onze hulpstudenten zijn zeer bedreven in het opschonen van opstartprocessen in Macs.
 • Moeilijkheden met iCloud. Bij het gebruik van uw Mac gebruikt het apparaat uw gegevens uit uw iCloud-account. Deze is gekoppeld aan uw Apple ID. Veel apps eisen een identificatie met Apple ID om ze te kunnen gebruiken. Het is daarom erg vervelend wanneer u geen connectie met iCloud kunt krijgen en daardoor niet kunt inloggen met uw Apple ID. Wij raden altijd aan om eerst te kijken of er een storing bij is. Is dat niet het geval, neem dan contact op met Hulpstation voor Apple-hulp op afstand of aan huis.

 

De oplossingen van Hulpstation


Wij bieden zowel Apple-hulp aan huis als Apple-hulp op afstand. Kiest u voor Applehulp aan huis, dat komt onze hulpstudent op het afgesproken tijdstip om het probleem ter plekke te onderzoeken en verhelpen. Hiervoor rekenen we geen voorrijkosten. Wie liever geen student aan huis heeft, kan kiezen voor Applehulp op afstand. We zetten dan een verbinding op met uw Mac via Teamviewer of AnyDesk. U kunt dan live op het scherm van uw Mac volgen hoe de specialist te werk gaat. Daarnaast bieden we Mac-lessen in diverse onderwerpen, zoals het optimaliseren van uw Apple en het opzetten en gebruiken van uw iCloud account.

U kunt bij Hulpstation terecht voor Apple-hulp op diverse gebieden, waaronder:

 • Harde schijf vervangen van MacBooks en iMacs (iMacs worden opgehaald en teruggebracht)
 • Problemen met fotobibliotheek (corrupte bibliotheek, foto’s recovery)
 • Time machine-problemen oplossen (data backup/recovery)
 • Problemen met Apple mail