Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Het belang van Computer APK

Dat het normaal is om de auto eens in de zoveel tijd naar de APK keuring te brengen wist je vast al. Maar wist je ook dat dit niet veel anders zit bij computers? Er wordt vaak veel geld uitgegeven aan een, op het oog, snelle en sterke computer waarna deze niet goed wordt onderhouden. Dit heeft als gevolg dat de schijf volloopt met onnodige informatie, er storingen optreden en er veel stof in de computer terecht komt. Verouderde software kan ook gevaarlijk zijn, omdat je computer niet meer optimaal kan functioneren.

Al deze bovengenoemde factoren kunnen er helaas voor zorgen dat de levensduur van jouw computer drastisch verkort. Het is dus erg belangrijk om jouw computer APK te laten keuren. Sterker nog, wist je dat computers een jaarlijks onderhoud nodig hebben om zo optimaal mogelijk te kunnen blijven werken?

Bij een computer APK gaat onze hulpstudent je computer op een groot aantal punten checken, je computer opschonen en tot slot sneller maken (scrol naar beneden voor de uitgebreidere checklist). Daarnaast wordt er aan de beveiliging gewerkt, zodat je computer optimaal blijft presteren

Tijdens een computer APK, zal je computer op diverse punten worden gecontroleerd en bijgewerkt, hieronder een beknopte checklist:

Zelf je computer opschonen?

Ben jij meer een do-it-yourself persoon? Onze hulpstudent bereidt graag een les voor zodat je de uitleg krijgt die je nodig hebt. Tijdens deze les kun je op een rustig tempo, stap voor stap, leren hoe je computer nou precies werkt en hoe je je (trage) computer kunt opschonen. De student aan huis geeft altijd aanvullende tips en stelt zelfs een stappenplan voor je op! Deze kun je raadplegen als je het eventjes niet meer weet.

Computerlessen aan huis – bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren.

Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!