Waar heeft u hulp bij nodig?

Dagelijks helpen wij een groot aantal klanten met computerproblemen. Hieronder zie je een overzicht de problemen waarbij onze hulp vaak wordt ingeroepen. Staat jouw probleem er tussen? Klik op de link voor meer informatie of om onze hulp direct in te schakelen.

Hulpstation levert kwaliteit service en werkt met de laatste software beschikbaar op de markt.

Wat onze klanten zeggen over onze computerhulp

Echte mensen, echte verhalen

marie

Marie Onderstal

Super, staan echt voor je klaar! Mijn computers zijn inmiddels schoon en werk weer snel. Ben er heel erg blij! Nogmaals super service, netjes, duidelijk en nemen de tijd voor je!

bea

Bea van Schaverbeek

Uitstekend geholpen. Vriendelijke jongeman die dezelfde dag nog langskwam en heeft op beide computers Windows 10 geinstalleerd. Hij heeft geen extra kosten in rekening gebracht toen de installatie langer duurde dan normaal. Dit is pas service!

mirjam

Mirjam Puttenaar

De service is uitstekend. Ik ben dezelfde dag geholpen als dat ik mijn aanvraag indiende. Ook het advies dat ik kreeg was erg waardevol. Ik bel ze zeker weer!

margot

Margot Brusse

Dank voor jullie snelle en kundige hulp . Mijn laptop die vol virussen zat , doet het weer prima! Zal zeker vaker gebruik maken van jullie diensten.

Wij doen niets anders dan problemen oplossen

Een aantal van onze prestaties van het afgelopen jaar

96%

Klanttevredenheid

9876

Afspraken gepland

3949

Nieuwe leden

12675

Problemen opgelost

Hoe het werkt?

Zonder goede computerbeveiliging kunt u uw bestanden kwijtraken waardoor u hoge kosten moet maken om uw bestanden terug te krijgen. Word lid en kom niet voor onverwachte verrassingen te staan.

stap 1

U neemt contact met ons op.
Dat kan telefonisch, per email of via onze website.

stap 2

U geeft aan waar u hulp bij nodig heeft en omschrijft het probleem. Ook geeft u uw contactgegevens door.

stap 3

Wij analyseren de opdracht en koppelen u aan een geschikte ICT-student bij u in de buurt.

stap 4

Binnen 24 uur nadat u contact heeft opgenomen wordt u teruggebeld door de student om een afspraak in te plannen.

stap 5

U kiest ervoor om iemand langs te laten komen of Hulp op afstand aan te vragen (bij hulp op afstand wordt u vaak binnen 24 uur geholpen).

stap 6

Nadat de oplossing is bereikt ontvangt u een factuur per email. U maak het bedrag d.m.v. internet bankieren over en ondertekent het bezoekverslag.

Veelgestelde vragen..

Hoe kan je met ons contact opnemen?

Wij zijn iedere dag bereikbaar van 08:00 uur tot 21:00 uur, op ons telefoonnummer 0854019366. Daarnaast kan je ook met ons whatsappen via hetzelfde nummer (ja! op het vaste nummer).

Buiten deze tijden kan je het contactformulier invullen. Binnen 24 uur neemt iemand van Hulpstation contact met je op. Voor spoedopdrachten kan je het beste whatsappen met ons. Er komt dan z.s.m. een computerhulp student bij je aan huis om het probleem te verhelpen of je wordt op afstand geholpen.

Hoe werkt het bij Hulpstation?

Het begint met een vraag of een technische probleem. En daar bieden we computerhulp bij. Hier kan je in een aantal stappen zien hoe het proces van een hulpaanvraag werkt bij ons. Echter wordt je het beste geholpen als je met ons contact opneemt. Wij luisteren graag naar het probleem omschrijving, denken met je mee en geven vrijblijvend advies. Bij complexe vragen, wordt je teruggebeld door een computerstudent.

Daarnaast hebben we een aantal algemene voorwaarden die we als leidende draad gebruiken voor het uitvoeren van de werkzaamheden. We adviseren je om de algemene voorwaarden door te nemen.

Waarom zou je voor Hulpstation kiezen?

Hulpstation staat voor persoonlijke aandacht. We bieden computerhulp aan huis waar je écht iets aan hebt zodat je ons geen tweede keer hoeft te bellen voor hetzelfde probleem.

Zodra je ons ingeschakeld, bellen we je altijd vooraf op om het probleem goed in kaart te brengen. Zo weten we zeker dat we een geschikte computerhulp student langssturen. Tijdens de sessie zelf focussen we niet alleen op het wegwerken van het computerprobleem maar denken een stap verder om je reparatiekosten te besparen in de toekomst. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de gezondheid van je computer, de beveiliging van het apparaat en eventuele windows/apple problemen waar je in de toekomst last van kan hebben. Hulp is persoonlijk en niet eenmalig, daarom staan onze collega’s ook na de afspraak klaar om je op afstand te helpen.

Bij vragen, bel of chat gerust. We helpen je graag verder.

Hoe kan je betalen?

Nadat we je geholpen hebben en je tevreden bent over de werkzaamheden, ontvang je een factuur van ons per mail. De betaling vind dan direct aan het eind van de sessie plaats d.m.v. de iDeal link die bovenaan de factuur staat.

Het is natuurlijk ook mogelijk om per bank overschrijving te betalen. Vergeet in dat geval niet de factuurnummer te erbij te vermelden.

Wat zijn de werktijden van Hulpstation?

Als je hulp nodig hebt met je computer, dan kan het vaak dringend. Daarom hanteren we langere openingstijden en zorgen ervoor dat de computerhulp studenten ook in de avonden en weekenden inzetbaar zijn.

Je kunt met ons contact opnemen vanaf maandag t/m zondag van 8:00 uur tot 21:00 uur. Nadat we het probleem genoteerd en geanalyseerd hebben, gaan we opzoek naar een geschikte collega bij je in de buurt. Binnen 24 uur bellen we je op voor een afspraak. Meestal hebben we binnen 48 uur een computerhulp student aan huis.

Moet je per se lid worden?

Niet omdat het moet maar omdat het kan. Bij ons ben je niets verplicht om lid te worden maar een lidmaatschap is zeker aan te raden omdat je dan gewoon minder betaald en nog veel andere voordelen hebt.

Zodra je lid bent, krijg je namelijk vanaf de eerste volgende afspraak korting op de uurprijs (maar liefst €8 euro per uur!). Bovendien wordt er een vaste contactpersoon aan je toegewezen zodat je altijd bij iemand terecht kunt voor al je technische vragen. Daarnaast zorgen wij voor de volledige  beveiliging van je computer want je krijgt een antivirus pakket t.w.v. €55 (of t.w.v. €130 voor 3 computers). Bekijk alle lidmaatschappen hier.

Kom je er niet uit? Bel dan ons gerust op, we helpen je graag.

Problemen worden vaak groter..

..wanneer u de computer problemen uitstelt. Hierdoor kunnen de kosten uiteindelijk nog hoger worden. Dit is onnodig en zonde.

Binnen een uurtje lossen wij de meeste problemen op. Maak nu een afspraak en ervaar het zelf.

Heeft u nu een vraag? Bel ons gerust