Computerhulp

Heb je computerhulp aan huis nodig? En wil je dat op zeer korte termijn? Tegen een betaalbaar tarief en zonder voorrijkosten? Dan ben je hier op het juiste spoor. Wij zorgen dat een ervaren ICT-student bij je langskomt om het pc probleem op te lossen. Via pc hulp aan huis of op afstand kunnen we je zelfs nog op dezelfde dag helpen. Dus of het nu gaat om het sneller maken van een trage Windows computer, het opschonen van jouw Mac computer, instellen van een nas systeem of het werkend krijgen van je e-mail, wij staan 7 dagen per week voor jou klaar, ook in de avonden. Bel gerust of chat met ons voor vrijblijvend advies of maak direct een afspraak!

Maak nu een afspraak

 

Computerhulp aan huis door studenten

Het bieden van computerhulp geeft onze studenten de voldoening om hun kennis en vaardigheden in de praktijk brengen. Voor onze klanten betekent dit vakkundige hulp door ICT-studenten tegen klantvriendelijke tarieven. Zo helpen wij je aan een oplossing en de student aan een bijbaan.

Hulpstation.nl helpt je bij de meest uiteenlopende vragen en computerproblemen. Hieronder vindt je een overzicht van vaak voorkomende problemen:

Afspraak maken

Heb je vragen? Laat ons je terugbellen of maak direct een afspraak met één van onze studenten voor computerhulp (aan huis)! Bel naar 085 401 93 66 of gebruik het contactformulier.

Computerles aan huis - een eigen computerstudent

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren. Gewoon door een eigen computerstudent, bij je in de buurt.