Computerhulp Amsterdam

Begint uw computer snelheid te verliezen en weet u niet hoe u deze problemen op kunt lossen? Een pc student lost uw problemen aan huis op, v.a €12 en zonder voorrijkosten! Wanneer u last heeft van een hardnekkig virus die zelfs door uw virusscanner niet wordt verwijderd, dan schieten onze studenten u te hulp. Deze computerhulp kan in Amsterdam bij u aan huis komen om u te hulp te schieten, maar ook op afstand helpen wij u graag. Dit doen wij door Teamviewer te gebruiken en tijdelijk uw computer te besturen. Is het probleem opgelost, dan kunt u uw computer weer zelf gebruiken en is de verbinding verbroken.

Computerhulp inschakelen

Wilt u een student aan huis met een goede service- en dienstverlening, dan kiest u voor een computerhulp in Amsterdam via Hulpstation. Onze studenten beschikken over een zeer ruime kennis van ICT en lossen uw computer problemen graag voor u op. Of uw computer een Windows of een Apple is maakt voor onze computerhulp in Amsterdam niets uit. De student met de meeste kennis van het besturingssysteem in kwestie komt bij u thuis.

Liever computerhulp op afstand?

Wanneer u liever niet heeft dat onze studenten u thuis helpen om uw computerproblemen op te lossen, dan is daar de oplossing: Teamviewer. Zoals eerder vermeld helpt de computerhulp in Amsterdam u zonder dat u hiervoor thuis hoeft te blijven. Het enige wat u hoeft te doen is ons toegang verlenen tot uw computer. Dit is altijd tijdelijk. Is het probleem opgelost, dan zullen wij de verbinding netjes verbreken voor uw privacy. U bent natuurlijk vrij om mee te kijken met de computerhulp in Amsterdam, zodat u in de toekomst zelf aan de slag kunt met uw computer.

Heeft u direct hulp nodig van onze computerhulp in Amsterdam? Aan de rechterkant kunt u een kort formulier invullen. Ook is er een chatmogelijkheid en zijn wij te bereiken op 085-4019366. Ook wanneer u alleen een vraag heeft mag u direct contact met ons opnemen.

Computerhulp inschakelen