Computerhulp Rotterdam

Heeft u een trage computer, slechte internet verbinding of een andere technische probleem? Schakel dan nu hulp aan huis in en betaal geen voorrijkosten! Ook bij het verwijderen van virussen, het aansluiten van uw internet of het updaten van uw computer helpen onze studenten u graag op weg. Een computerhulp student komt bij u langs zodat u uw vaste computer niet hoeft te verplaatsen. Zo is het probleem direct opgelost.

Boek nu een student

Kiest u voor de goede service van Hulpstation, dan worden uw computerproblemen direct bij u thuis opgelost en hoeft u nooit lang te wachten. Onze studenten staan altijd paraat om u de hulp te bieden die u nodig heeft. Of u nu een Windows computer of een Apple computer heeft, Hulpstation weet er wel raad mee. Onze studenten hebben een brede ICT kennis in huis en weten hoe zij uw computerproblemen op kunnen lossen.

Computerhulp op afstand

Heeft u liever niet dat de studenten bij u thuis komen? Dan is er ook computerhulp op afstand. Wij maken hierbij gebruik van Teamviewer, waarbij wij uw computer op afstand kunnen bedienen. Dit kan alleen wanneer je ons extra rechten verleent om je computer tijdelijk over te nemen. Heeft onze computerhulp in Rotterdam uw computer problemen opgelost, dan verbreken wij de verbinding en kunt u weer genieten van uw privacy.

Boek nu een student

Ook wanneer u een laptop heeft schiet onze computerhulp in Rotterdam u graag te hulp. Dit is voor onze studenten aan huis geen enkel probleem. Wanneer u een probleem met uw computer heeft, dan kunt u uw probleem direct bij ons melden. Vul ons terugbelformulier hiernaast in of bel naar 085-4019366 voor een computerhulp in Rotterdam. Ook wanneer u enkel een vraag heeft kunt u bij ons terecht. Natuurlijk komen wij uw problemen het liefst bij u oplossen.