Computerstudent Drenthe

ICT hulpstudent in Drenthe

Krijg nu hulp van onze ICT-studenten om je computerproblemen op te lossen! Of je nou je draadloos netwerk sneller wil maken, de computer een reparatie- of onderhoudsbeurt nodig heeft, of dat je hulp nodig hebt bij het installeren van een nieuw programma, wij helpen je graag. Wij zijn 7 dagen per week geopend, ook in de avonden. Bel of chat voor vrijblijvend advies of plan direct een afspraak met ons in!

Computerhulp in Drenthe

Doordat er genoeg computerstudenten bij jou in de buurt wonen hoef je nooit lang op onze service te wachten. Als je contact met ons opneemt voor een afspraak, dan kunnen we deze afspraak vaak nog dezelfde dag inplannen. Hierdoor worden jouw pc problemen nog op dezelfde dag verholpen.

PC service aan huis Drenthe

Daarbij is het voor de ICT-studenten een rijke ervaring om de opgedane vaardigheden van de studie in de praktijk te kunnen toepassen. Voor jou als klant betekent dit dus vakkundige hulp tegen een zeer scherpe prijs! Een computerstudent die hulp aan huis aanbiedt brengt vele voordelen met zich mee. Lees hieronder welke.

 

In de lijst hieronder zie je een beknopt overzicht van de werkzaamheden waarbij onze computerstudenten je graag mee helpen:

 

 

Wat kost een ICT-student aan huis?

Wij bieden graag betaalbare services aan. Zo hoef je nooit voorrijkosten te betalen en beschikken wij niet over een 0900 nummer. Hierdoor zul je nooit last krijgen van bijkomende kosten tijdens het bellen.

Hulpstation-lidmaatschap voordelen

Als je gebruikmaakt van onze hulp-aan-huis service door computerstudenten, kun je ervoor kiezen om een lidmaatschap bij ons af te sluiten. Dit biedt vele voordelen, zoals tot wel €8,- korting per uur, gratis telefonisch advies en een vast contactpersoon. Daarbovenop krijg je nog eens een gratis beveiliging ter waarde van maar liefst €50,-!

 

Een ander voordeel van het lidmaatschap is dat je gegevens in ons computersysteem worden opgeslagen. Hierdoor zien wij het verleden van jouw eerdere computerreparaties en kunnen wij onze service tot een hoger niveau brengen. Overweeg daarom zeker een lidmaatschap.

Contact

Je kunt bij vragen altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 085 401 93 66 of door ons contactformulier in te vullen, waarbij wij zo snel mogelijk reageren op je bericht. Bij een dringende klus of vraag raden wij aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Solliciteren bij Hulpstation.nl

Als je bij ons werkt dan werk je samen met vele andere ICT-studenten in ons grote netwerk. De computerstudenten bieden hulp op afstand aan, maar ook aan huis. Er is altijd wel iemand in de buurt om te helpen. Lijkt jou dit wat? Zou je graag je kennis willen toepassen in de praktijk? Vind je mensen helpen leuk? Solliciteer dan direct door het formulier in te vullen!

Maak een afspraak Bekijk de tarieven Bekijk de lidmaatschappen