Computerstudent in Gouda

Wil je je computer graag sneller maken of heb je hulp nodig bij een pc reparatie? Schakel dan een van onze ICT studenten in om bij jou thuis langs te komen om de computerproblemen op te lossen. Het maakt niet uit wat voor computerservice, of het nou het installeren is van nieuwe software, het opschonen van je Macbook of het versnellen van je laptop, wij helpen jou 7 dagen per week. We helpen zelfs in de avonden! Bel of chat voor een vrijblijvend advies of maak direct een afspraak.

Student ICT in Gouda

Er zijn genoeg ICT studenten in Gouda beschikbaar om je te helpen met jouw pc problemen. Hierdoor hoef je nooit lang op hulp te wachten. Vaak word je zelfs nog op dezelfde dag geholpen omdat we die dag een afspraak kunnen inplannen. Een student komt zo snel mogelijk naar je toe, maar hoe snel je precies wordt geholpen kun je het beste navragen aan je contactpersoon waarmee je contact hebt opgenomen.

Computerhulp in Gouda

Het is tevens ook voor de studenten een mooie ervaring om kennis en vaardigheden die zij op school hebben gelerd in de praktijk aan te kunnen brengen. Hierdoor krijg jij als klant vakkundige hulp tegen een scherpe prijs.

Zie hieronder een lijst met computerdiensten die wij aanbieden:

 

Tarieven voor de computerstudenten aan huis

Onder het kopje ‘tarieven’ vind je de prijzen van studentenhulp aan huis. Je bent niet verplicht om een lidmaatschap bij ons af te nemen, maar dit wordt wel aanbevolen. Bij een lidmaatschap kunnen we je nog betere prijzen aanbieden!

Kosten

Je hoeft geen voorrijkosten te betalen omdat onze studenten in de buurt wonen. Wij willen onze reparatieservices zo betaalbaar mogelijk houden. Bovendien beschikken we niet over een 0900 nummer zodat je tijdens het bellen geen extra kosten maakt.

Een lidmaatschap van Hulpstation.nl

Een lidmaatschap wordt sterk aanbevolen, aangezien jou dit vele voordelen oplevert! Zo krijg je tot wel €8,- korting per uur, gratis telefonisch advies en natuurlijk een vast contactpersoon. Tot slot krijg je kosteloze beveiliging van €50,-.

Lidmaatschap voordelen

Als je een lidmaatschap bij Hulpstation neemt worden je gegevens opgeslagen waardoor wij kunnen kijken welke reparaties in het verleden je hebt gehad. Hierdoor kan de service alleen nog maar beter worden! Overweeg dus zeker een lidmaatschap.

Contact

Bij vragen over je computerproblemen of problemen met je Macbook kun je altijd een afspraak maken. Bel naar 085 401 93 66, zonder bijkomende kosten. Je kunt er ook voor kiezen om het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren en een afspraak inplannen. Voor dringende klussen kun je beter bellen!

Solliciteren Gouda computerstudent

Lijkt het je wat om als computerstudent bezig te zijn met het oplossen van computerproblemen? Solliciteer dan direct en start met het in de praktijk brengen van je opgedane kennis. Vul ons formulier in en wees werkzaam in iets wat jij leuk vind om te doen.

Maak een afspraak Bekijk de tarieven Bekijk de lidmaatschappen