Computerstudent Groningen

ICT-hulp in Groningen

Heb je last van computerproblemen en ben je woonachtig in omgeving Groningen? Dan helpen onze computerstudenten je graag! Wij bieden onze diensten 7 dagen per week aan, ook in de avonden. Of het nou gaat om het sneller maken van je draadloos netwerk, het opschonen van je Macbook of het installeren van een applicatie, wij helpen je graag uit de brand. Maak gebruik van onze chat of bel voor en vrijblijvend advies, of maak direct een afspraak om meteen geholpen te worden!

Computerstudent omgeving Groningen

Er zijn altijd genoeg studenten bij jou in de buurt in provincie Groningen. Je hoeft daarom nooit lang op onze hulp te wachten. Meestal kunnen problemen nog op dezelfde dag worden opgelast. Aarzel dus niet bij computerproblemen en schakel onze vakkundige hulp in. Hoe snel je exact geholpen zal worden kun je het best aan jouw contactpersoon navragen.

 

Computerhulp aan huis door ICT-student te Groningen

Het is voor onze computerstudenten ook een uitkomst om te kunnen helpen met jouw computerproblemen. Zij kunnen op deze manier hun kennis en ervaring van de studie toepassen in de praktijk, win-win dus! Voor jou een vakkundige service tegen een scherpe prijs, voor hen extra ervaring. Lees meer over de voordelen van een student aan huis hieronder.

 

Deze lijst toont een beknopt overzicht van de diensten die wij aanbieden:

 

 

Kosten computerstudenten aan huis Groningen

Wij geloven in een betaalbare service. Dankzij de samenwerking met ICT-studenten geniet u bij Hulpstation van voordelige prijzen. Je hoeft geen voorrijkosten te betalen en het bellen met Hulpstation bevat bovendien geen extra dure kosten zoals bij 0900-nummers het geval is. Onder ‘tarieven’ vind je de exacte prijzen voor pc hulp aan huis.

Waarom een lidmaatschap nemen?

Kies voor een lidmaatschap bij Hulpstation.nl en geniet van de vele voordelen. Je krijgt bijvoorbeeld flinke kortingen per uur, maar ook gratis telefonisch advies en een vast contactpersoon. Zo zul je nooit door verschillende mensen te woord worden gestaan, wat vaak als onprettig kan worden ervaren. Tot slot ontvang je een gratis computerbeveiliging cadeau ter waarde van €50,-!

Contact opnemen

Bij overige vragen of inhoudelijke computervragen mag je altijd contact met ons opnemen voor en vrijblijvend advies. Als je een afspraak wil plannen kan dat door te bellen naar

085 401 93 66. Ook kun je ook ons contactformulier invullen als je dat prettig vindt, waarbij wij zo snel mogelijk zullen reageren. Voor dringende taken kun je beter telefonisch contact opnemen.  

Solliciteren bij Hulpstation Groningen

Ben je woonachtig in Groningen en heb je een opleiding in de ICT gevolgd? Vind je het leuk om mensen met hun computerproblemen te helpen? Solliciteer dan direct via ons formulier!

 

Maak een afspraak Bekijk de tarieven Bekijk de lidmaatschappen