Computerstudent Limburg

Computerhulp in Limburg

Heb je problemen met je computer en wil je graag geholpen worden? Dat kan! Onze ICT-studenten helpen je graag bij diverse computerproblemen, bijvoorbeeld: het sneller maken van je internet (draadloos netwerk) of het opschonen van je Macbook of computer. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar, zelfs in de avonduren. Bel of chat nu voor computeradvies of maak direct een afspraak en wij lossen je pc problemen voor je op!

Computerstudenten in Limburg

Doordat er voldoende ICT-studenten bij jou in de buurt wonen hoef je niet lang op hulp te wachten. Als je contact met ons opneemt voor een afspraak kunnen wij vaak nog dezelfde dag bij je langskomen om de problemen op te lossen.

Kans voor computerstudenten te Limburg

Voor de computerstudenten is het een bijzondere kans om de kennis en vaardigheden van school toe te kunnen passen in de praktijk. Voor jou betekent dit als klant een vakkundige service tegen voordelige prijzen!

Onze computerstudenten helpen je graag met je computerproblemen. Zie onderstaande lijst om een beeld te krijgen van de diensten die wij aanbieden:

 

 

Hoeveel kost een computerstudent aan huis?

Omdat wij streven naar betaalbare diensten bieden wij in samenwerking met de studenten een voordelige prijs voor onze service. Bovendien betaal je nooit voorrijkosten en hoef je tijdens het bellen geen extra dure bijkomende kosten te betalen zoals het geval is bij 0900-nummers. Als je van nog meer voordeel wil genieten, overweeg dan een lidmaatschap! Lees hieronder wat de voordelen zijn.

Een lidmaatschap van Hulpstation.nl biedt voordelen

Wij bevelen een lidmaatschap sterk aan, omdat je geniet van diverse voordelen. Denk hierbij aan grote kortingen per uur, gratis telefonisch advies en een vast contactpersoon. Daarnaast staan je gegevens bij ons het in systeem waardoor wij altijd op de hoogte zijn van jouw computerreparatie historie. Hierdoor kunnen wij onze service nog persoonlijker maken en op een hoger niveau tillen. Tot slot krijg je een gratis antivirusscanner van ons cadeau ter waarde van €50,-!

Contact

Heb jij nog vragen over je computer of wil je een afspraak plannen?  Contact opnemen kan eenvoudig door te bellen naar 085 401 93 66, zonder bijkomende kosten. Daarnaast bieden wij de optie contact op te nemen per chat-bericht of door ons contactformulier op de website in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren en een afspraak inplannen.

Solliciteren voor computerstudent in Limburg

Lijkt het jou leuk om bezig te zijn met computers en je kennis van school toe te kunnen passen in de praktijk? Vind je het leuk om mensen te helpen? Solliciteer dan direct door ons invulformulier in te vullen en ga aan de slag als computerstudent bij Hulpstation!

Maak een afspraak Bekijk de tarieven Bekijk de lidmaatschappen