Computerstudent Overijssel

Computer hulpstudent in Overijssel

Krijg computerhulp van één van onze ICT-studenten om jouw computerproblemen te verhelpen. Of je nou je draadloze internet wil versnellen, de computer een opschoonbeurt nodig heeft of als er hulp nodig is bij het installeren van programma’s, wij helpen je graag! Onze computerstudenten helpen je zeven dag per week, ook in de avonduren. Bel (of chat) voor vrijblijvend advies of plan voor directe hulp aan huis een afspraak in!

PC hulp in Overijssel

Er zijn genoeg PC studenten bij jou in de buurt waardoor je nooit lang op computerhulp hoeft te wachten. Als je contact opneemt om een afspraak in te plannen, dan kunnen we vaak nog op dezelfde dag helpen. Hierdoor worden je computerproblemen meestal nog op dezelfde dag opgelost!

PC service aan huis omgeving Overijssel

Daarnaast geef jij de ICT-studenten de bijzondere ervaring om de kennis van school te kunnen toepassen in de praktijk. Voor jou als klant betekent dit een top service tegen een scherpe prijs! Een pc student aan huis biedt vele voordelen, benieuwd welke? Lees hieronder verder.

 

In de beknopte lijst hieronder zie je een overzicht van de diensten waarbij onze computerstudenten je graag helpen:

 

 

Tarieven ICT-student aan huis

Wij zijn voorstander van een betaalbare service. Daarom zul jij nooit voorrijkosten hoeven te betalen en komen er geen extra bijkomende kosten tijdens het bellen zoals bij 0900-nummers het geval is.

Hulpstation-lidmaatschap geeft voordelen

Om van een nog betere en voordeligere service te kunnen genieten, kun je ervoor kiezen om een lidmaatschap bij Hulpstation.nl af te sluiten. Niets is verplicht, maar we raden een lidmaatschap wel aan. Je ontvangt veel voordelen: tot €8,- korting per uur, telefonisch advies en een vast contactpersoon. Doordat jouw historie in ons systeem staat kunnen wij je nòg beter helpen en onze service tot een hoger niveau tillen. Tot slot krijg je zelfs een gratis antivirusscanner ter waarde van maar liefst €50,- cadeau!

Contact opnemen

Bij overige vragen kun je altijd contact opnemen door te bellen naar 085 401 93 66 of door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk je bericht in behandeling nemen en een eventuele afspraak inplannen. Bij spoedgevallen adviseren we om telefonisch contact op te nemen.

Solliciteer in Overijssel

Lijkt het jou ook leuk om mensen te helpen met hun computerproblemen? En heb je een ICT-achtergrond? Ga dan aan de slag als computerstudent bij Hulpstation en pas je kennis toe in de praktijk. Vul ons formulier in om te solliciteren!

Maak een afspraak Bekijk de tarieven Bekijk de lidmaatschappen