Computerstudent Utrecht

Hulpstudent computerproblemen in Utrecht

Heb je problemen met je draadloze internet? Of is je computer toe aan een opschoonbeurt en heb je hier hulp bij nodig? Onze ICT-studenten helpen je graag! Wij zijn zeven dagen per week geopend, en helpen jou ook in de avonduren met je computerproblemen. Bel of chat voor een vrijblijvend advies, of neem telefonisch contact op om direct een afspraak in te plannen!

Computerservice in Utrecht bij jou in de buurt

Er woont doorgaans altijd wel één van onze ICT-studenten bij jou in de buurt, waardoor je nooit lang op computerhulp hoeft te wachten. Als je contact opneemt om een afspraak in te plannen kan er vaak diezelfde dag nog iemand bij je langskomen om de PC problemen te verhelpen.

Computerhulp aan huis Utrecht

Het is voor de ICT-student tevens een bijzondere ervaring om de vaardigheden van school toe te kunnen passen in de praktijk. Dit betekent voor jou een vakkundige service tegen zeer scherpe prijzen! Lees hieronder verder waarom een computerstudent aan huis voordelig is.

 

Onze computerstudenten helpen je graag met onderstaande services:

 

 

Hoeveel kost een PC student aan huis?

Omdat wij voorstander zijn van betaalbare services hoef je nooit voorrijkosten te betalen. Tevens beschikken wij niet over een 0900 nummer omdat dit extra kosten met zich mee brengt tijdens het telefoneren. Aangezien we samenwerken met studenten kunnen wij voordelige prijzen aanbieden. De student woont doorgaans in de buurt en kan dus met de fiets op afspraak komen in plaats van met de auto. De exacte prijzen vind je terug onder het kopje ‘Tarieven’.

Lidmaatschap voordelen

Bij gebruik van onze computerhulp-aan-huis service kun je ook ervoor kiezen om een lidmaatschap bij Hulpstation te nemen. Dit lidmaatschap biedt veel voordelen met zich mee, zoals: tot wel €8,- korting per uur, kostenloos telefonisch advies en een vast contactpersoon die jou helpt. Bovendien zijn wij op de hoogte van jouw laatste reparaties doordat deze historie in het systeem staat. Daardoor kunnen wij jou nòg beter helpen. Daarbovenop krijg je een gratis computerbeveiliging ter waarde van €50,-!

Contact

Heb je nog vragen met betrekking tot jouw computer(problemen)? Bel naar 085 401 93 66 om een afspraak in te plannen of vul ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem telefonisch contact op voor spoedklussen.  

Solliciteren bij Hulpstation.nl

Lijkt het jou ook leuk om je kennis te kunnen toe passen in praktijk en daar ook nog eens mensen bij te helpen? Solliciteer dan direct door het formulier in te vullen en ga bij Hulpstation aan de slag als ICT-student aan huis!

Maak een afspraak Bekijk de tarieven Bekijk de lidmaatschappen