Computerstudent in Vlaardingen

Heb je moeite met het opschonen van je pc of Macbook? Of is je computer erg traag geworden? Wij helpen je graag uit de problemen! Onze ervaren ICT studenten bieden hulp aan huis aan om je computerproblemen op te lossen. Wij staan zeven dagen per week voor je klaar, zelfs in de avonden. Hulp nodig? Bel dan of chat voor een vrijblijvend advies, of plan direct een afspraak!

ICT student in Vlaardingen

Je hoeft nooit lang op hulp te wachten om er meerdere studenten bij jou in de omgeving beschikbaar zijn. Neem contact op om een afspraak te maken, vaak kunnen we jouw computerproblemen dezelfde dag nog oplossen!

Computerhulp aan huis in omgeving Vlaardingen

Het is voor de ICT studenten tevens een kans om hun kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk. Dit betekent voor jou als klant goede hulp voor een scherpe prijs! Lees meer over de voordelen van een student aan huis in onderstaande tekst.

 

Bekijk hier waarmee onze ICT-studenten jou kunnen helpen:

 

De tarieven voor computerhulp aan huis

Aangezien wij met ICT-studenten werken geniet jij van scherpe tarieven. Bekijk onder het kopje ‘tarieven’ de exacte prijzen. Je bent niet verplicht om een lidmaatschap af te nemen, maar dit bevelen wij wel aan. Want als je eenmaal lid bent van Hulpstation.nl, dan kun je nog scherpere aanbiedingen verwachten!

De kosten

Betaal bij Hulpstation.nl nooit voorrijkosten. De student woont doorgaans dichtbij jou in de buurt, zodat men ook bijvoorbeeld de fiets kan pakken. Onze computerservice moet betaalbaar blijven, daarom beschikken wij niet over een 0900 nummer, omdat dit extra kosten in rekening zou brengen tijdens het bellen.

Dit is waarom jij een lidmaatschap moet nemen

Als je computerhulp aan huis neemt, dan kun je ervoor kiezen om een lidmaatschap te nemen. Hiermee geniet je van diverse voordelen: tot wel €8,- korting per uur, kosteloos telefonisch advies wanneer je vragen hebt en een vast contactpersoon. Daarnaast krijg je een kwalitatieve antivirusscanner ter waarde van vijftig euro!

Lidmaatschap biedt voordeel

Een ander voordel van ons lidmaatschap is dat wij jou hierdoor nog sneller en efficiënter kunnen helpen. Wij zien het verleden van jouw pc reparaties in ons systeem en kunnen ons serviceniveau hierdoor verhogen.

Contact

Nog vragen over je computer? Of over je tablet of Macbook of een ander soort device? Maak een afspraak door te bellen naar 085 401 93 66, zonder bijkomende kosten. Je kunt ook ons contactformulier invullen als je dat prettiger vindt, dan zullen wij zo spoedig mogelijk reageren en een afspraak inplannen.

Solliciteren bij Hulpstation.nl Vlaardingen

Bij Hulpstation.nl kun je vakkundige computerhulp verwachten in Vlaardingen. Onze computerservice bestaat uit een web van ervaren ICT-studenten. Hierdoor is er altijd iemand in de buurt om te helpen. Wil jij ook mensen helpen met hun computerproblemen?

Solliciteer dan direct via ons formulier.

Maak een afspraak Bekijk de tarieven Bekijk de lidmaatschappen