Computerstudent Zeeland

Computerstudenten aan huis in Zeeland

Problemen met je computer en hulp nodig? Onze computerstudenten lossen graag jouw computerproblemen voor je op. Of je nou sneller draadloos internet wil of als je Macbook eens een opschoonbeurt nodig heeft, wij helpen je graag! Wij zijn zeven dag per week open, ook in de avonden. Stuur een chatbericht of bel voor vrijblijvend advies of plan direct een afspraak met ons in per telefoon en wij lossen je PC problemen op.

Computerhulp Zeeland

Er wonen altijd PC studenten bij jou in de buurt waardoor je niet lang hoeft te wachten om computerdiensten bij Hulpstation. Als je contact opneemt om een afspraak in te plannen, kan er vaak op dezelfde dag nog iemand langskomen. Hierdoor worden je computerproblemen meestal dezelfde dag nog opgelost!

PC service omgeving Zeeland

Door een computerservice aan huis te nemen help jij de computerstudent tevens aan een bijzondere ervaring. De ICT-studenten kunnen via deze de opgedane vaardigheden van de studie in de praktijk toepassen. Dit betekent vakkundige service tegen voordelige prijzen!

 

In onderstaande lijst vind je de computerdiensten waarbij onze computerstudenten je graag helpen:

 

 

Kosten PC hulp in Zeeland

Wij bieden graag een betaalbare service. Daarom hoef je nooit voorrijkosten te betalen. Daarnaast beschikken wij niet over een 0900-nummer, omdat dit veel extra kosten tijdens het bellen meebrengt. De exacte prijzen van onze services kun je onder het kopje ‘Tarieven’ terugvinden.

Lidmaatschap afsluiten

Wil je nog meer voordelen ervaren bij onze computerhulp aan huis? Kies dan voor een lidmaatschap en geniet van hoge kortingen per uur, kostenloze adviezen per telefoon en een vast contactpersoon. Ook kunnen wij onze service nog persoonlijker maken en verbeteren doordat jouw historie bij ons in het systeem staat. Tot slot krijg je een virusscanner van maar liefst €50,- gratis als ontvangstcadeau!

Contact

Voor overige vragen of voor het direct inplannen van een afspraak kun je altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 085 401 93 66. Of als je dat prettiger vindt kun je ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Bij spoedklussen raden we telefonisch een afspraak maken aan.

Solliciteer bij Hulpstation.nl in Zeeland

Wil je ook graag mensen helpen met hun computerproblemen? Lijkt het je leuk om de kennis en vaardigheden die je tijdens je studie hebt opgedaan te kunnen toepassen in de praktijk? Solliciteer dan direct door het formulier in te vullen en wordt computerstudent aan huis!

 

Maak een afspraak Bekijk de tarieven Bekijk de lidmaatschappen