Computerstudent Zuid-Holland

Computerhulp in Zuid-Holland

Heb jij problemen met je computer en wil je daar graag vanaf worden geholpen? Onze computerstudenten helpen je graag bij de meest uiteenlopende computerproblemen. Van reparatiebeurten tot het opschonen van je computer, wij staan zeven dagen per week voor jou klaar. Bel of chat voor een vrijblijvend advies of plan direct een afspraak in!

Computerstudenten in Zuid-Holland

Bij Hulpstation werken wij samen met ICT-studenten, waardoor er doorgaans altijd wel iemand bij jou in de buurt woont. Dit betekent dat je nooit lang zult hoeven wachten op onze computerhulp. Als jij contact opneemt om een afspraak in te plannen kun je (meestal) verwachten dat jouw PC probleem diezelfde dag nog wordt opgelost!

PC reparaties aan huis

Het is voor onze studenten een bijzondere ervaring om de kennis die zij op school hebben opgedaan te kunnen toepassen in de praktijk. Voor jou betekent dit dat je een vakkundige computerdienst aan huis krijgt tegen een scherpe prijs!

 

Bekijk de beknopte lijst hieronder om een idee te krijgen wat voor een werkzaamheden onze computerstudenten graag voor je uitvoeren:

 

 

Prijzen PC student aan huis?

Wij willen het graag betaalbaar houden, daarom blijven onze services zo voordelig mogelijk. Je hoeft nooit voorrijkosten te betalen. Door de samenwerking met pc studenten geniet jij bovendien van scherpe prijzen, omdat de student een fiets kan pakken om op afspraak te komen i.p.v. dat hij of zij met de auto hoeft te komen. De exacte prijzen vind je terug onder het kopje ‘tarieven’.

Lidmaatschap

Kies voor een lidmaatschap als je hulp-aan-huis een fijne service vindt. Met een lidmaatschap kun je namelijk voor een langere tijd genieten van veel voordelen zoals:

tot €8,- korting per uur en kostenloos telefonisch advies. Daarbovenop krijg je ook nog eens een gratis antivirusscanner van €50,- waarde!

Contact

Heb je nog vragen over onze service of loop je tegen een computerprobleem aan? Bel naar

085 401 93 66 om een afspraak in te plannen of vul ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bij dringende klussen raden wij aan om te bellen.

Solliciteer bij Hulpstation.nl Zuid-Holland

Werk samen met vele andere ICT-studenten aan een prachtige computerservice bij Hulpstation. Hou jij ervan om met computers bezig te zijn? Heb jij een ICT-opleiding gedaan of ben je daarmee bezig? En help jij mensen graag uit de brand? Solliciteer dan naar de functie als computerstudent aan huis door ons formulier in te vullen!

Maak een afspraak Bekijk de tarieven Bekijk de lidmaatschappen