Computerstudent Flevoland

ICT-studenten Flevoland

Heb je computerproblemen en wil je graag je computer of Macbook opschonen? Of wil je sneller draadloos internet of moet er een ander probleem worden opgelost? Onze ervaren computerstudenten helpen je graag, 7 dagen per week. Wij staan zelfs in de avonden voor je klaar. Bel of chat voor vrijblijvend advies of maak een afspraak en krijg meteen PC hulp!

Computerstudent helpt in Flevoland, korte wachttijd

Bij Hulpstation.nl  hoef je nooit lang te wachten op je computerhulp. Omdat er meerdere computerstudenten bij jou in de buurt wonen, is er altijd wel iemand beschikbaar om op afspraak te komen. Neem contact op voor een afspraak en wij lossen je problemen vaak nog binnen dezelfde dag voor je op!

Computerhulp aan huis in omgeving Flevoland

Het is tevens voor de computerstudenten een ervaring om de kennis toe te kunnen passen in de praktijk. Dit betekent voor jou vakkundige hulp tegen een scherpe prijs. Lees meer hierover in de onderstaande tekst.

 

Onze computerstudenten helpen je graag uit de problemen. Zie hier een beknopt overzicht van de services die wij aanbieden:

 

 

Wat zijn de prijzen?

Doordat wij werken met ICT-studenten die in de buurt wonen kan er vaak een fiets worden gepakt. Je betaalt dan ook nooit voorrijkosten bij Hulpstation. Wij streven naar betaalbare services. Om deze reden hebben wij ook besloten om geen 0900 nummer te nemen, omdat dit extra kosten brengt tijdens het bellen. Onder het kopje ‘tarieven’ kun je de exacte prijzen zien. Als je kiest voor een lidmaatschap bij Hulpstation.nl, kun je nòg scherpere prijzen verwachten!

Voordelen van lidmaatschap

Bij computerhulp aan huis kun je er ook voor kiezen om een Hulpstation-lidmaatschap af te sluiten. Hierbij geniet je van diverse voordelen, zoals: tot wel €8,- korting per uur, kosteloos telefonisch advies wanneer je vragen hebt en een vast contactpersoon. Bovendien krijg je een gratis antivirusscanner van ons cadeau ter waarde van maar liefst vijftig euro!

Contact

Bij (prangende) vragen over je computer kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Bel naar het nummer 085 401 93 66, zonder bijkomende kosten. Je kunt ook ons contactformulier invullen, dan zullen wij zo spoedig mogelijk reageren en een afspraak inplannen. Voor spoedeisende hulp kun je het best telefonisch contact opnemen.

Solliciteren bij Hulpstation.nl Flevoland

Lijkt het jou leuk om mensen te helpen met hun computerproblemen? Heb je affiniteit met ICT? Wil je graag je vaardigheden in de praktijk toepassen? Solliciteer dan direct via ons formulier!

Maak een afspraak Bekijk de tarieven Bekijk de lidmaatschappen