Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Gegevens overzetten

Het is altijd slim om een back-up te maken van je data zoals je foto’s, video’s en andere belangrijke bestanden. Zo heb je altijd een reservekopie achter de hand, mocht je computer er opeens mee ophouden.

Het terug- of overzetten van de data kan echter problemen leveren. Denk bijvoorbeeld aan computers die een andere besturingssysteem hebben of een software eisen voor de data. Mocht het jou niet lukken? Geen probleem, onze studenten weten er alles van en helpen je er graag mee.

Onze studenten helpen je graag bij:

  • Overzetten van bestanden
  • Benodigde software installeren voor jouw apparaat
  • Je leren omgaan met data apparaten

Computerlessen aan huis – bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren.

Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!