Step 1 of 4
Kies waar het probleem zich voordoet.
Sluiten
Direct hulp?

Gratis Office 365 pakket bij lidmaatschap

 Microsoft Office is een pakket waar vrijwel iedereen bekend mee is. Scholieren en studenten gebruiken het massaal om schoolwerk mee te kunnen afronden en organisaties gebruiken de handige Office programma’s op de werkplek voor flexibiliteit tussen de email, agenda’s, documenten en contactpersonen. Office 365 is te gebruiken op meerdere computers.

Office 365 heeft bewezen de samenwerking en communicatie tussen medewerkers op de werkvloer aanzienlijk te optimaliseren. Men kan sneller reageren en meer direct communiceren. Zo kent het Office 365 pakket nog veel meer voordelen. Een goede reden dus om het Office 365 pakket aan te schaffen, maar dat is helemaal niet nodig! Bij ons krijgt u het Office 365 pakket gratis. Lees hieronder verder hoe.

Nieuwe voordelige lidmaatschappen Hulpstation

Met onze vernieuwde lidmaatschappen is het mogelijk om voor slechts €2,50 extra per maand per computer het gehele Office 365 pakket gratis te krijgen. Dit geldt voor zowel het tweede lidmaatschap pakket (meest gekozen), waarbij altijd extra hulp is inbegrepen, en bij het derde lidmaatschap pakket, waarbij onbeperkte hulp is inbegrepen. Het is ook mogelijk om Office 365 los te nemen tegen een betaling van slechts €3,50 per maand.

Voor meer uitgebreide informatie over onze tarieven en de verschilende lidmaatschapspakketen kun je terecht op onze tarieven pagina.

Waaruit bestaat het Office 365 pakket bij lidmaatschap?

In het Office 365 pakket zijn de laatste versies van Word, Excel, PowerPoint, OneDrive en Skype inbegrepen, oftewel het totale pakket. Daarnaast krijg je gratis 1000GB aan OneDrive opslagruimte voor het opslaan van documenten en/of bestanden. Ook ideaal te gebruiken voor het maken van back-ups!

Voordeel lidmaatschap Hulpstation

Een lidmaatschap bij Hulpstation.nl levert een hoop voordelen op. Je krijgt kortingen per uur en krijgt een gratis computerbeveiliging ter waarde van €50 euro. Lees hier meer over het nemen van een lidmaatschap bij Hulpstation.

Heb je nog overige vragen of opmerkingen? Geen probleem! Neem contact
op met Hulpstation.nl en onze collega’s helpen u graag verder.

Maak direct een afspraak Naar contact