Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Hoe verkoop ik crypto?

Stel: je hebt cryptomunten waar je vanaf wilt, maar je hebt eigenlijk geen idee hoe en waar je ze kunt verkopen. Geen probleem, je bent niet alleen! Met de cryptohulpdienst van Hulpstation krijg je technisch advies dat je direct kunt toepassen. Leer waar je op moet letten om het juiste platform of exchange te kiezen en leer boilerroomfraude herkennen. Ook als je vermoedt met een oplichter te maken te hebben, zitten onze technische experts voor je klaar. Wil je jouw crypto inruilen tegen een andere coin of breed geaccepteerde euro’s? In het cryptohulpgesprek de handvaten die je nodig hebt om veilig crypto te verkopen.

Let op: Hulpstation biedt geen financieel advies, maar richt zich puur op technische ondersteuning en praktische begeleiding.

Crypto verkopen via een ‘exchange’

De meest gebruikelijke manier om crypto te verkopen is via een cryptocurrency exchange. Op platforms zoals Coinmerce, Kraken of Bitvavo kun je je munten verhandelen voor fiatvaluta zoals euro’s, of voor een van de vele andere cryptovaluta. Ieder platform heeft een uniek aanbod aan beschikbare munten, functies, services en tarieven. 

Hoe kies je een exchange?

Om crypto te kunnen verkopen moet je gevoelige informatie aan de exchange toevertrouwen. De eerdergenoemde platforms zijn bekende exchanges die hun betrouwbaarheid inmiddels hebben bewezen. Daarnaast zijn er nog vele bekende en minder bekende exchanges waar je crypto kunt verkopen. Waar let je op bij het vergelijken van deze aanbieders? Hoe weet je zeker dat de website legitiem is? In een blokuur cryptohulp beantwoorden we deze en meer vragen, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt.

Andere manieren om crypto te verkopen

Naast het gebruiken van een exchange zijn er verschillende manieren om crypto te verkopen of verzilveren. Denk aan verkoop via een peer-to-peer (P2P) platform (rechtstreeks verkopen aan andere gebruikers), verkopen bij een BTM (Bitcoin-geldautomaat) of ermee betalen voor producten of diensten. In het cryptohulpgesprek gaan we echter alleen in op hoe je crypto verkoopt via een exchange. 

Het cryptohulpgesprek: dit kun je verwachten

Het cryptohulpgesprek is een blokuur (2 uur), ingedeeld volgens een vast schema en bedoeld om te begeleiden bij je eerste stappen in de wereld van blockchains en cryptocurrency. 

 

  • – We beginnen met een introductie: wat zijn blockchains en cryptovaluta, wat doen ze en waarom is er zo’n hype rondom deze technologieën?
  • – Dan gaan we samen een account maken op een platform naar keuze. Doorloop de stappen bij het instellen van je account onder telefonische begeleiding van onze specialist.
  • – Vervolgens bekijken we waar je betrouwbare informatie over verschillende coins kunt vinden. Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn voordat je investeringen doet.
  • – Veiligheid is een cruciaal aspect van het omgaan met cryptocurrency. We delen tips en adviezen om jezelf te beschermen tegen oplichting en beveiligingsrisico’s.
  • – Tot slot zullen we samen een kleine transactie uitvoeren, zodat je kunt ervaren hoe het proces werkt en vertrouwd kunt raken met het handelen in cryptovaluta.

Verdieping

Als je na dit blokuur nog meer wilt leren, kunnen we een verdiepingsblokuur over een onderwerp naar keuze voor je samenstellen. We kunnen dan bijvoorbeeld ingaan op vragen als:

  • – Hoe verkoop ik een specifieke cryptocurrency (bijv. Bitcoin, Ethereum, etc.)
  • – Hoe verkoop ik crypto op een mobiele app
  • – Hoe verkoop ik crypto zonder een bankrekening

Plan je cryptohulpgesprek

Wil je graag crypto verkopen maar weet je niet hoe of waar te beginnen? In het cryptohulpgesprek van Hulpstation krijg je de handvaten om goed voorbereid crypto te verkopen. Maak nu een afspraak via 085 401 93 66 of via de chatbox rechtsonder in het scherm.