Hulp bij antivirus

Virussen, een schadelijke vorm van software ook wel malware genoemd, bereiken je computer tegenwoordig sneller dan ooit. Via besmette websites, geïnfecteerde e-mails of het downloaden van een besmet programma heb je in mum van tijd een computervirus te pakken. Vaak zijn de computers slecht beveiligd tegen virussen omdat er niet de juist software voor wordt gebruikt of omdat de antivirus programma’s simpelweg verouderd zijn. Ook wordt er vaak gedacht dat alleen Windows computers een virus kunnen oplopen, daarom hebben veel mensen met een iMac of Macbook geen antivirus programma.

Dit is echter zeker niet het geval; een slechte beveiliging geeft de virussen een open weg. Onze studenten helpen je graag met het installeren van een geschikt antivirus programma en laten stap voor stap aan je zien hoe het programma werkt.

Hulp aanvragen

Het op tijd verwijderen van virussen is van cruciaal belang, omdat cybercriminelen anders toegang kunnen krijgen tot je persoonlijke gegevens zoals je bankgegevens!

Onze studenten helpen je graag bij:

  • Het bijwerken van de systeem beveiliging
  • Het installeren van een geschikte antivirus
  • Het scannen op virussen
  • Het opschonen van uw pc

Computerlessen aan huis - bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Onze computerstudenten helpen je graag met het beschermen tegen de online gevaren. Zij bereiden dit in de vorm van een les voor. Tijdens deze les kun je op een rustig tempo, stap voor stap leren hoe je je bewust met de gevaren van het internet om kunt gaan en hoe je de computer hiertegen kunt beschermen. Ook worden er adviezen gegeven over de beste virusscanners van het moment. Onze studenten geven je aanvullende tips en stellen zelfs een stappenplan voor je op wanneer je even niet meer weet hoe je bepaalde handelingen moet uitvoeren.

Verder biedt Hulpstation.nl lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren. Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!

Maak direct een afspraak Naar contact