Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Hulp bij antivirus

Wij van hulpstation bieden je antivirus hulp aan. Virussen bereiken je computer tegenwoordig sneller dan ooit. Via besmette websites, e-mails of het downloaden van een besmet programma heb je zo een virus te pakken. Vaak zijn computers slecht beveiligd tegen virussen omdat er niet de juist software gebruikt wordt of omdat het antivirus simpelweg verouderd is. Ook wordt er vaak gedacht dat alleen Windows computers een virus kunnen oplopen, daarom hebben veel mensen met een iMac/Macbook geen antivirus.

Dit is echter zeker niet het geval; een slechte beveiliging geeft de virussen open spel. Onze studenten komen graag bij je aan huis voor antivirus hulp. Ze helpen met het installeren van een geschikte antivirus en laten je stap voor stap zien hoe het programma werkt.

Het op tijd verwijderen van virussen is van cruciaal belang. Anders kunnen cybercriminelen toegang krijgen tot je persoonlijke gegevens zoals je bankgegevens!

antivirus hulp

Onze studenten helpen je graag met:

  • Het bijwerken van de systeem beveiliging
  • Het installeren van een geschikte antivirus
  • Het scannen op virussen
  • Het opschonen van uw pc

Computerlessen aan huis – bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Onze computerstudenten helpen je graag met bescherming tegen online gevaren. Zij bereiden een les voor. Tijdens deze les kun je stapsgewijs leren hoe je de computer hiertegen kunt beschermen. Ook krijg je advies over de beste virusscanners van het moment. Onze studenten geven je aanvullende tips en een stappenplan voor wanneer je het even niet meer.

Verder biedt Hulpstation.nl lessen aan over diverse onderwerpen. Bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren. Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!