Hulp op afstand

Wil jij vandaag geholpen worden met je computerprobleem? Dan kun je gebruik maken van onze hulp op afstand service. We nemen het scherm van je computer op een afgesproken tijdstip over om het probleem direct op afstand op te lossen (via een beveiligde verbinding). Je kijkt dus heel de tijd mee terwijl een collega het probleem op jouw scherm oplost. Tussendoor kan je al je vragen aan de medewerker stellen die met je aan de lijn blijft. Het is alsof iemand naast je zit. Snel, simpel en voordelig.

Download Apple support Download Windows Support

Computerhulp op afstand

Hoewel hulp aan huis persoonlijker is, vind je het zelf misschien fijner of komt het om wat voor reden dan ook beter uit om gebruik te maken van onze hulp op afstand. Wij maken hierbij gebruik van het programma Teamviewer; een programma waarmee wij jouw beeldscherm van jouw computer op afstand kunnen bekijken. Op deze manier wordt het probleem duidelijk in kaart gebracht, waardoor wij jou kunnen helpen en je computer kunnen opschonen. Zo kunnen wij, wanneer je ons extra rechten verleent, jouw computer tijdelijk overnemen terwijl je op het scherm meekijkt hoe we het probleem oplossen.

Maak nu een afspraak

 

Onze studenten helpen je graag op afstand bij:

Computerles aan huis

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en het optimaliseren van de SEO van jouw bedrijf. Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!

Maak direct een afspraak Naar contact