Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Hulp op afstand

Wil jij vandaag geholpen worden met je computerprobleem? Dan kun je gebruik maken van onze hulp op afstand service. We nemen het scherm van je computer op een afgesproken tijdstip over om het probleem direct op afstand op te lossen (via een beveiligde verbinding). Je kijkt dus heel de tijd mee terwijl een collega het probleem op jouw scherm oplost. Tussendoor kan je al je vragen aan de medewerker stellen die met je aan de lijn blijft. Het is alsof iemand naast je zit. Snel, simpel en voordelig.

Onze studenten helpen je graag op afstand bij:

 

Computerles aan huis

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en het optimaliseren van de SEO van jouw bedrijf. Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!