Computer opschonen

Uw computer opschonen is een onderdeel van het periodieke onderhoud van uw pc. Computers houden net als wij van een fris werkgeheugen. Een fris werkgeheugen staat gelijk aan rust en overzicht, wat bevorderend werkt voor de productiviteit. Een essentieel onderdeel, máár wel een onderdeel wat regelmatig over het hoofd gezien wordt. Uw pc is traag, programma‘s reageren traag en uw computer start langzamer op dan voorheen, tekenen dat uw computer steeds meer moeite krijgt om naar behoren te functioneren. Een indirecte kreet van uw pc naar schoonmaakhulp. Uw computer opschonen en sneller maken, het doel van een grondige schoonmaak.

Maak nu een afspraak

Waardoor wordt mijn computer vervuild?

Onopgemerkt raakt uw pc door de jaren heen vol met ongebruikte bestanden en programma‘s die niet nodig zijn, máár wel ruimte in beslag nemen. Denk bij ongebruikte bestanden aan bestanden zoals onder andere cookies, downloads en een niet-geleegde prullenmand. Programma‘s die niet nodig zijn en uw computer enkel bevuilen, kunnen bijvoorbeeld uw gegevens verzamelen en versturen. Deze onnodige programma‘s zijn restanten van updates en installaties die door de jaren heen zijn achtergebleven of het gevolg van een virus. Uw computer raakt door deze bestanden en programma‘s steeds verder vervuild en vertraagd. Tijd voor een grote schoonmaak zoals uw computer opschonen.

Waarom moet ik mijn computer opschonen?

Al die ongebruikte bestanden en programma’s die niet nodig zijn, nemen dus wél ruimte in beslag. Ruimte die u dus zou kunnen gebruiken voor nuttige bestanden of programma’s of ruimte die ervoor kan zorgen dat uw computer weer zal versnellen. Meer vervuiling heeft meer vertraging tot gevolg, de snelheid van je pc neemt af. Daarnaast gaat het verouderingsproces van een computer sneller bij vervuiling. Zonde, maar makkelijk te voorkomen door uw computer regelmatig op te schonen. Daarnaast creëert u door het computer opschonen tevens meer ruimte.

Onze studenten lossen ook andere computerproblemen op aan huis. Hieronder een beknopt overzicht van onze computerhulp diensten.

Opschonen van uw computer? Hulpstation helpt!

Wanneer we uw computer opschonen voorkomen we dat u een nieuwe computer aan moet schaffen. Een langzame computer betekent niet direct dat deze aan vervanging toe is, integendeel, een interne schoonmaakbeurt is vaak al genoeg om weer een stuk sneller te zijn. Virussen verwijderen, de harde schijf opschonen of wat er dan ook nodig is om uw pc weer schoon én sneller te maken, wij van Hulpstation helpen u hierbij. Een team studenten, die helemaal thuis zijn in de computerwereld, staan voor u klaar om u één op één hulp aan huis óf hulp op afstand te bieden. In een rustig tempo wordt u door hem of haar geholpen zodat de stappen die ondernomen worden nauwkeurig gevolgd kunnen worden. Naast dat uw computer opgeschoond en schoongemaakt wordt, leert u tegelijkertijd dus ook hoe u in het vervolg zelf uw pc kunt opschonen. Dit bespaart u niet alleen veel tijd, frustratie en geld, maar zorgt er tevens voor dat u snel weer in een vlot tempo aan de slag kunt met uw werkzaamheden.

Computerhulp op afstand

Hoewel hulp aan huis persoonlijker is, vindt u het zelf misschien fijner of komt het om wat voor reden dan ook beter uit om gebruik te maken van onze hulp op afstand. Om u op deze manier te kunnen helpen, maken we gebruik van Teamviewer, een programma waarmee wij uw beeldscherm van uw computer kunnen bekijken. Op die manier wordt het probleem duidelijk in kaart gebracht, waardoor wij vervolgens de hulp kunnen bieden die nodig is en kunnen wij uw computer opschonen. Zo kunnen wij, wanneer u ons extra rechten verleent, uw computer overnemen, terwijl u op het scherm meekijkt hoe we het desbetreffende probleem oplossen.

Waar u vastloopt, beginnen wij!

Wij helpen u graag bij het opschonen van uw computer. Het schoonhouden van het werkgeheugen is belangrijk, máár net zo belangrijk is het schoonhouden van de computer zelf, de buitenkant. Neem deze dus ook mee in de grote schoonmaak. Voor hulp bij het intern opschonen van uw computer en verdere vragen, kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen per telefoon, mail of chat. Uw computer opschonen, wég met de frustraties en terug met het plezier in uw computergebruik .

Maak nu een afspraak