Computer reparatie

Uw computer kan om diverse redenen niet functioneren zoals het hoort. Er kunnen communicatie storingen zijn tussen de software en hardware, uw randapparatuur is niet aangesloten of er zijn virussen binnengedrongen. Onze student aan huis helpt u direct tijdens een reparatie afspraak.

PC reparatie

De student komt bij u thuis op het afgesproken tijdstip en helpt u op een rustig tempo zodat u precies kunt volgen welke stappen hij of zij onderneemt. Op deze manier voeren wij deze computer reparatie voor u uit.

Maak nu een afspraak

Onze student aan huis lost ook diverse computerproblemen op. Hieronder een beknopt overzicht van onze computerhulp diensten.

Het is heel normaal om de auto eens in de zoveel tijd naar de APK keuring te brengen voor onderhoud. Maar wist u dat het niet veel anders is met een computer?

Er wordt vaak veel geld uitgegeven aan een, op het oog, snelle en sterke computer waarna er vervolgens niet goed voor wordt gezorgd. Dit heeft als gevolg dat de schijf volloopt met onnodige informatie, er storingen optreden en er veel stof in de computer komt. Deze factoren kunnen eindigen in een kortere levensduur van uw apparaat. Verouderde software kan bijvoorbeeld ook een gevaar betekenen. Het is dus erg belangrijk om uw computer APK te laten keuren. Sterker nog, computers hebben jaarlijks onderhoud nodig.

Bij een computer APK gaat onze hulpstudent uw pc op een groot aantal punten checken, uw computer opschonen en sneller maken. Daarnaast wordt er ook aan de beveiliging gewerkt, zodat uw pc optimaal blijft presteren.