Pc sneller maken

Is het tijd om uw PC sneller te maken? Opstarten, het laden van bestanden en het gebruik in het algemeen, uw computer heeft er duidelijk moeite mee. U wilt uw trage computer sneller maken, daarom bent u hier. Wachten is inmiddels een onderdeel van het gebruik van uw computer, de snelheid is niet meer wat het was. Naast dat het frustrerend kan zijn is het zonde van uw tijd én onnodig. Ik heb een nieuwe computer nodig, een gedachte die misschien door uw hoofd raast. Vervanging is echter vaak onnodig, in de meeste gevallen is het opschonen van uw computer namelijk al genoeg om uw computer te versnellen.

Maak nu een afspraak

Waardoor is mijn computer traag?

Virussen of spyware, boosdoeners die zelfs de nieuwste computers flink kunnen laten dichtslibben. Voorkomen is beter dan genezen, een krachtige virusscan is daarom zéker geen overbodige luxe, deze zouden wij voor u kunnen installeren. Niet alleen virussen of spyware zorgen ervoor dat uw pc steeds langzamer wordt, élke computer wordt na verloop van tijd steeds trager. Des te vaker de pc gebruikt wordt, hoe meer deze vervuild wordt. Door de jaren heen raakt uw pc namelijk vol met programma’s die niet nodig zijn, maar wel ruimte in beslag nemen. Programma‘s die mogelijk onzichtbaar zijn en automatisch opstarten tegelijkertijd met Windows. Denk hierbij bijvoorbeeld aan programma‘s die gegevens van u verzamelt en verstuurt. Dit snoept energie weg van het werkgeheugen van uw computer, waardoor deze dus langzamer wordt. Wij van Hulpstation kunnen u helpen met het opsporen van de oorzaak voor het vastlopen van uw computer.

Hoe kan ik mijn computer sneller maken?

Een langzame computer betekent zéker niet direct dat deze aan vervanging toe is, integendeel, een grondige schoonmaakbeurt is vaak al genoeg om weer een stuk sneller te zijn. Virussen en/of ongewenste (verborgen) bestanden verwijderen, de harde schijf opschonen of wat er dan ook nodig is om uw pc weer schoon én sneller te maken, wij van Hulpstation helpen u hierbij. Een team studenten, die helemaal thuis zijn in de computerwereld, staan voor u klaar om u één op één hulp aan huis óf hulp op afstand te bieden. In een rustig tempo wordt u door hem of haar geholpen zodat de stappen die ondernomen worden nauwkeurig gevolgd kunnen worden. Naast dat uw computer schoongemaakt wordt, leert u tegelijkertijd dus ook hoe u in het vervolg zelf uw pc kunt opschonen. Dit bespaart u niet alleen veel tijd, frustratie en geld, maar zorgt er tevens voor dat u snel weer in een vlot tempo aan de slag kunt met uw werkzaamheden.

Onze studenten lossen ook andere pc problemen op, bij u aan huis! Hieronder een beknopt overzicht van onze computerhulp diensten.

PC Hulp op afstand

Hoewel hulp aan huis persoonlijker is, vindt u het zelf misschien fijner of komt het om wat voor reden dan ook beter uit om gebruik te maken van onze hulp op afstand. Om u op deze manier te kunnen helpen, maken we gebruik van Teamviewer, een programma waarmee wij uw beeldscherm van uw computer kunnen bekijken. Op die manier wordt het probleem duidelijk in kaart gebracht, waardoor wij vervolgens de hulp kunnen bieden die nodig is om het probleem op te lossen. Zo kunnen wij, wanneer u ons extra rechten verleent, uw computer overnemen, terwijl u op het scherm meekijkt hoe we het desbetreffende probleem oplossen. Verspil geen tijd meer, laat uw computer sneller maken door één van onze computerstudenten. Zo kunnen wij u PC sneller maken!

Maak nu een afspraak