Trage computer

Computers worden na verloop van tijd trager; het opstarten van de computer en de programma’s duurt langer omdat de computer vervuild raakt met allerlei ongewenste informatie. Ook kunnen de onzichtbare programma’s de oorzaak zijn van lange wachttijden en belemmeringen opleveren als u meerdere programma’s tegelijkertijd wilt gebruiken. Uw computer loopt hierdoor vaak vast. Een nieuwe computer kopen is een hele investering en vaak overbodig. Deze problemen zijn softwarematig op een makkelijke manier op te lossen, en goedkoop! Want onze studenten gaan volgens een stappenplan te werk en zijn daardoor gemiddeld maar één uur bezig om een trage computer te versnellen.

Computer traag

De student gaat de computer opschonen en zorgt ervoor dat uw pc sneller functioneert. Zij leggen daarbij aan u uit wat het probleem is en wat zij precies doen om het te verhelpen. Op deze wijze weet u precies hoe u het probleem eventueel in de toekomst zelf kunt verhelpen voor het geval uw computer weer vast loopt!

Hulp aanvragen
Onze studenten helpen u graag bij:

  • Uitvoeren van defragmentatie (Defragmentatie is het optimaliseren van de ordening van gegevens op een harde schijf van een computer).
  • Verwijderen van ongewenste (verborgen) bestanden op uw computer.
  • Scannen en verwijderen van virussen op uw computer.
  • Zo nodig, installeren van een krachtige anti virusprogramma.
  • Installeren van systeemupdates op uw pc.
  • Oorzaken opzoeken van het vastlopen van uw computer.

Les aan huis

Onze studenten zijn altijd bereid om aanvullende tips te geven en uw vragen te beantwoorden wat betreft multimedia problemen. Zij kunnen ook lessen voorbereiden voor u voor het gebruik van uw computer, tablet en/of smartphone. Kijk onder het kopje lessen voor een overzicht van de meest gegeven lessen door onze studenten.

Overzicht van lessen