Email problemen

Heeft u problemen met uw prive of zakelijke email account? We helpen u graag aan huis zonder voorrijkosten. U betaalt €12 per kwartier, ongeacht de tijd of afstand. Neem direct contact op voor een afspraak!

Maak een afspraak!

Met een email account kunt u al uw digitale brieven op internet bekijken, beantwoorden en ordenen. Tegenwoordig kunt u zich bijna nergens meer voor inschrijven zonder uw e-mailadres op te geven. Een account geeft u niet alleen de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en op een kosteloze manier contact te houden met anderen; het dient ook als een belangrijk communicatiemiddel voor de toekomst met officiële instanties (bijvoorbeeld de Belastingdienst) of uw zorgverzekeraar. Helaas komt het vaak voor dat er problemen optreden waardoor u geen mails meer kunt verzenden/ontvangen. In dat geval staan we klaar voor u.

Hieronder een beknopt overzicht van de werkzaamheden die onze studenten graag voor u uitvoeren.

  • Een e-mail account aanmaken
  • E-mail instellen op uw apparaat
  • U leren uw e-mail gebruiken
  • Spamfilter/antivirus instellen
  • Diverse e-mail problemen oplossen
  • Les aan huis

    Onze studenten geven u graag een uitleg over het gebruik van uw e-mail. Tijdens deze uitleg kunt u in een rustig tempo leren hoe u uw e-mailbox kunt gebruiken. Handige tips en een stappenplan zorgen ervoor dat u - wanneer u het even niet meer weet - weet hoe u bepaalde handelingen moet uitvoeren. Deze tips ontvangt u in de vorm van een stappenplan, zodat u deze altijd kunt raadplegen wanneer u problemen heeft met uw e-mail. Er worden ook computerlessen aangeboden. Bekijk het volledige overzicht van de cursussen hier.

    Overzicht van lessen