Internet aansluiten

Onze studenten hebben allemaal een ICT achtergrond, waardoor zij u goed kunnen helpen met alle zaken die met internet te maken hebben. In eerste instantie helpen onze studenten u met het vinden van de weg tussen alle providers (het moderne woord voor ‘aanbieder’) en abonnementen. Zo kunt u een abonnement afsluiten wat aansluit op uw behoeften en wensen.

Nadat u van uw provider een pakketje heeft ontvangen met alle benodigdheden komt de student bij u thuis om alles aan te sluiten en met elkaar te verbinden zodat u direct kunt internetten.

Maak nu een afspraak

Hieronder een beknopt overzicht van de werkzaamheden die onze studenten graag voor u uitvoeren om u snel online te krijgen.

  • Advies geven voor internet provider
  • Aansluiten van internet
  • Het installeren van een router
  • Apparaten verbinden met internet

Les aan huis

Onze studenten helpen u graag met het aansluiten van uw internet. Zij bereiden dit in de vorm van een les voor u voor. Deze les kunt u op een rustig tempo, stap voor stap leren hoe u uw internet kunt aansluiten en wat u moet doen wanneer u bijvoorbeeld geen verbinding heeft. Onze studenten geven altijd aanvullende tips en stellen zelfs een stappenplan voor u op zodat u weet wat u moet doen en deze tips kunt raadplegen wanneer dit nodig is. Er worden ook lessen aangeboden op computers. Bekijk het volledige overzicht van de cursussen hier.

Overzicht van lessen