Online winkelen

De tijd dat mensen niets hadden met online winkelen is nu ├ęcht voorbij! Nu.nl vermeld dat maar liefst 9 op de 10 mensen inmiddels online winkelen. Diensten zoals Whatsappen, Facebooken en Skypen zijn heel gewoon en dat geldt nu dus ook voor online winkelen. Online shoppers weten hoe fijn het is om bijv. schoenen, boeken, huishoudelijk apparatuur enz. direct via de pc te bestellen.

Helaas kan niet iedereen profiteren van het gemak van online winkelen. Voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met online shoppen kan het een drempel zijn om online aankopen te doen. Daarnaast brengt online shoppen risico‘s met zich mee. Zaken zoals de betrouwbaarheid van de leverancier, het proces van de bestelling en de veiligheid van de transactie oftewel de bankoverschrijving vereisen extra aandacht en kennis.

Gelukkig helpen onze computerstudenten dagelijks klanten om deze drempel te overbruggen. Onze student helpt u aan huis met online bankieren of winkelen. De hulpstudent legt stap per stap uit wat u op moet doen en waar u moet letten om op een veilig en leuke manier online aankopen te doen. Wij zeggen bij hulpstation, wees niet bang voor veranderingen, wees de verandering! En wij helpen je daar graag bij. Maak nu een afspraak met onze pc student.

Maak nu een afspraak