Aankoop advies

Staat u op het punt om uw oude apparaten te vervangen? Of bent u toe aan nieuwe computer? Vraag dan de hulp van onze studenten aan tijdens het aanschaf proces.

Zij gaan zelfs met u mee naar de winkel en geven u daar advies gebaseerd op uw behoeften. Zo komt u in ieder geval niet thuis met een apparaat waarvan u een hoop functies toch nooit gaat gebruiken. Daarnaast komen wij ook langs om de apparatuur te installeren en startklaar te maken. Op deze manier willen we u niet alleen geld maar ook tijd besparen.

Hulp aanvragen
Onze studenten helpen u graag bij:

  • Kiezen van kwalitatief goed maar voordelig laptop
  • Aanschaffen van een duurzaam pc
  • Vinden van de juiste randapparatuur
  • Kiezen van een geschikte tablet
  • Kopen van een geschikt TV

Aansluiten

U kunt ook alleen afspraak maken voor het aansluiten van uw nieuwe apparatuur. Onze student komt bij u langs en zorgt ervoor dat al uw apparaten op de juiste wijze met elkaar communiceren en dat u deze gemakkelijk zelf kunt bedienen.

Hulp aanvragen

Les aan huis

Onze studenten zijn altijd bereid om aanvullende tips te geven en uw vragen te beantwoorden betreft multimedia problemen. Zij kunnen ook lessen voorbereiden voor u voor het gebruik van uw computer, tablet en/of smartphone. Kijk onder het kopje lessen voor een overzicht van de meest gegeven lessen door onze studenten.

Overzicht van lessen