Computerhulp

Heeft u computerhulp nodig omdat uw computer of laptop niet naar behoren werkt? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij zorgen dat ervaren ICT-studenten bij u thuis de alledaagse computerproblemen oplossen. Dus of het nu gaat om het versnellen van uw pc, het opschonen van uw iMac of het instellen van internet, wij staan dagelijks voor u klaar. Bel of chat met ons voor vrijblijvend advies of maak direct een afspraak!

Maak nu een afspraak!

Het bieden van computerhulp geeft onze studenten de voldoening om hun kennis en vaardigheden in de praktijk brengen. Voor onze klanten betekent dit vakkundige hulp door ICT-studenten tegen klantvriendelijke tarieven. Zo helpen wij u aan een oplossing en de student aan een bijbaan.

Hulpstation.nl helpt u bij de meest uiteenlopende vragen en computerproblemen. Hieronder vindt u een overzicht van vaak voorkomende problemen:

Afspraak maken

Heeft u vragen? Laat ons u terugbellen of maak direct een afspraak met één van onze studenten voor computerhulp! Bel naar 085 401 93 66 of gebruik het contactformulier.

Maak nu een afspraak