Student aan huis

<b>Student aan huis</b> inschakelen om uw computer sneller te maken of om iets te installeren? Hulpstation zorgt ervoor dat <b>ervaren ICT-studenten</b> bij u aan huis langskomen om uw computerproblemen op te lossen. Dus of het nu gaat om het versnellen van uw laptop, het opschonen van uw Macbook of het instellen van uw draadloos netwerk, wij staan voor u klaar, 7 dagen per week en zelfs in de avonden. Heeft u hulp nodig? Bel of chat met ons voor een vrijblijvend advies of maak direct een afspraak!

Maak nu een afspraak!

Voor de studenten is het een bijzonder ervaring waarbij zij hun kennis en vaardigheden in praktijk brengen. Voor onze klanten betekent dit vakkundige hulp door ervaren studenten tegen zeer scherpe tarieven. Een student aan huis neemt een groot aantal voordelen met zich mee.

Onze studenten helpen u bij de meest pc problemen. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van <b>de computerhulp die wij bieden:</b>

Vakkundige hulp en scherpe prijzen!

Onze studenten brengen hun theoretische kennis in de praktijk, waarbij zij tegelijkertijd leren hoe zij u in de praktijk moeten helpen met uw computer problemen. Hierdoor zijn de tarieven van een student aan huis <b>voordelig</b> bij Hulpstation. Onze studenten bieden u <b>vakkundige hulp voor scherpe tarieven.</b> Een student aan huis neemt een groot aantal voordele met zich mee. Welke voordelen dit zijn leggen wij u hieronder voor u uit.

Waar kan ik de tarieven vinden voor een student aan huis?

Doordat wij werken met ICT-studenten kunt u bij ons genieten van scherpe tarieven. Onder het kopje ‘tarieven’ kunt u de prijs vinden van hulp aan huis. Bij ons bent u niet verplicht om een lidmaatschap af te nemen, maar dit is zeker aan te bevelen. Wordt u lid van Hulpstation, dan kunnen wij u nog scherpere prijzen aanbieden.

Hoe snel kan ik hulp verwachten?

Doordat er in elke regio meerdere studenten beschikbaar zijn om u te helpen hoeft u nooit lang te wachten. Schakelt u een student aan huis bij ons in, dan kunt u verwachten dat u snel geholpen wordt. Wanneer u contact met ons opneemt om een afspraak te maken, kunnen we vaak dezelfde dag nog een afspraak inplannen.

Aan wat voor kosten zit ik?

Bij ons hoeft u geen voorrijkosten te betalen. Onze student woont doorgaans bij u in de buurt, zodat het bijvoorbeeld mogelijk is om de fiets te pakken. Wij willen onze computerreparatieservice of hulp aan huis betaalbaar houden en brengen daarom geen voorrijkosten in rekening. Wij beschikken niet over een 0900 nummer, waardoor u geen extra kosten tijdens het bellen maakt.

Hoe snel word ik geholpen?

Een student aan huis komt <b>zo snel mogelijk</b> naar u toe wanneer u bij ons heeft aangegeven dat u een probleem heeft met uw computer, tablet of andere device. Hoe snel u precies geholpen wordt kunt u het beste navragen aan uw contactpersoon wanneer u contact met ons opneemt.

Voordelen van een lidmaatschap?

Wilt u gebruik maken van een student aan huis, dan kunt u uiteraard kiezen voor een lidmaatschap. Dit levert u veel op, namelijk tot wel €8,- korting per uur, kosteloos telefonisch advies wanneer u vragen heeft en natuurlijk een vast contactpersoon. U wordt niet iedere keer door iemand anders te woord gestaan, wat vaak als vervelend wordt ervaren. Ook krijgt u gratis beveiliging ter waarde van €50,-.

Lidmaatschap

Uw gegevens worden in ons systeem opgenomen. Hierdoor kunnen wij u nog steller te woord staan. Het verleden van de reparaties of onderhoudsbeurtjes van uw computer worden in dit systeem bijgehouden. Door de historie netjes bij te houden kunnen wij ons serviceniveau verhogen. Een lidmaatschap is zeker een overweging waard.

Contact

Heeft u vragen over uw computer, tablet of andere device of wilt u een afspraak maken? Maak een afspraak via 085 401 93 66, zonder bijkomende kosten. U kunt tevens ons contactformulier invullen, waarbij wij zo spoedig mogelijk reageren op uw bericht. Heeft u een spoedklus voor ons? U kunt dan het beste telefonisch contact met ons opnemen.

Maak nu een afspraak!