Computerhulp Nederland

Hulpstation.nl is actief in een groot aantal steden en breidt zich steeds verder uit. Het kan ook gebeuren dat we niet in jouw woonplaats actief zijn, maar wel bij jou in de buurt. Ook dan komen onze studenten graag langs!

 

Mocht je zich buiten de onderstaande regio‘s bevinden, dan kunnen we je ook telefonisch helpen of zelfs op afstand, door jouw scherm over te nemen, gewoon via internet. Lees hieronder verder hoe dat werkt.

Computerhulp op afstand

Hoewel assistentie thuis persoonlijker is, vind je het zelf misschien fijner of komt het om wat voor reden dan ook beter uit om gebruik te maken van onze hulp op afstand. Wij maken hierbij gebruik van het programma Teamviewer; een programma waarmee wij jouw beeldscherm van jouw computer op afstand kunnen bekijken. Op deze manier wordt het probleem duidelijk in kaart gebracht, waardoor wij jou kunnen helpen en je computer kunnen opschonen. Zo kunnen wij, wanneer je ons extra rechten verleent, jouw computer tijdelijk overnemen terwijl je op het scherm meekijkt hoe we het probleem oplossen.

 

Hulp aanvragen

 

Steden waarin Hulpstation actief is:

Utrecht

Maak een afspraak Bekijk de tarieven Bekijk de lidmaatschappen