Waarom Hulpstation?

Wij focussen ons heel erg op een persoonlijke aanpak en op jouw privacy. Daarom stoppen we veel energie in het selecteren van de juiste studenten. Onze computerstudenten weten dat de technologische ontwikkelingen niet voor iedereen zo vanzelfsprekend zijn en dat privacy een belangrijk onderdeel van ons dienstverlening is. Daarom zorgen ze ervoor dat je precies kunt volgen wat zij op uw pc doen. We sterven ernaar om elk probleem op een rustig tempo en met een duidelijke uitleg op te lossen.

 

Maak nu een afspraak

 

Onze hulpstudenten maken graag een stappenplan voor jou, waardoor je na hun vertrek zelf verder kunt en problemen met je computer, tablet, laptop of internet op kunt lossen. Ook houden we een historie van de uitgevoerde werkzaamheden bij zodat we je de volgende keer sneller kunnen helpen. Kortom; vriendelijkheid en klantenbinding staan bij ons voorop.

Wij zijn overal in het land beschikbaar, dus ook bij jou in de buurt. Onze ICT-studenten staan altijd klaar om jou te helpen, daardoor wordt je meestal binnen twee dagen geholpen. Veel problemen worden zelfs nog op dezelfde dag opgelost!

 

Bekijk onze werkwijze