Wie zijn wij?

Jou bijstaan in het navigeren van de steeds digitaler wordende wereld, dat is het doel van Hulpstation.nl. Een PC, tablet of telefoon, met regelmaat ontstaan er ergernissen en/of hindernissen door deze multimedia producten. Om dit zo snel mogelijk te verhelpen, is daar Hulpstation.nl. Enthousiaste ICT-studenten zien het als een uitdaging om deze digitale problemen op te lossen en helpen jou graag verder met je computer of je eigen website. Naast het oplossen van computerproblemen, bieden we namelijk ook diensten aan zoals webontwerp, grafisch ontwerp en lessen aan huis. Hulpstation.nl denkt met je mee, is persoonlijk, resultaatgericht en haalt voldoening uit jouw tevredenheid.

 

Maak nu een afspraak

 

Wij bieden dus vakkundige hulp bij klanten aan huis door ervaren studenten in te zetten. Hierbij focussen wij ons op persoonlijke hulp, waarin wij het belangrijk vinden dat de klant begrijpt wat de student precies doet. Of het nu gaat om het virusvrij maken van jouw computer, het aansluiten van een draadloos netwerk, het opschonen of het versnellen van jouw Macbook: we hebben voor elk technisch probleem een geschikte computerstudent.

Bij een computer APK gaat onze hulpstudent je pc op een groot aantal punten controleren en brengt waar nodig verbeteringen aan. Daarnaast wordt er ook aan de beveiliging gewerkt, zodat je pc optimaal blijft presteren.

Bekijk onze werkwijze

Het idee

Er zijn veel studenten die een opleiding volgen in het technische vakgebied, ook wel ICT genoemd. Al deze studenten werken dagelijks met digitale apparaten, zijn op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en zijn gemotiveerd om anderen te helpen zodat zij hun kennis en vaardigheden in praktijk kunnen brengen. Kortom; ze halen voldoening uit het oplossen van andermans problemen. Wij hebben nagedacht hoe we deze studenten kunnen inzetten om de problemen met digitale apparaten bij jou aan huis op te lossen. Vanuit deze gedachte is Hulpstation.nl ontstaan.