Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Internet aansluiten

Onze studenten hebben allemaal een ICT achtergrond, waardoor zij je goed kunnen helpen met alle zaken die met het internet te maken hebben. In eerste instantie helpen onze studenten je met het vinden van de weg tussen alle providers (het moderne woord voor ‘aanbieder’) en abonnementen. Zo kun je een abonnement afsluiten wat aansluit op jouw behoeften en wensen. Nadat je van je provider een pakketje hebt ontvangen met alle benodigdheden komt de student bij je thuis om alles aan te sluiten en met elkaar te verbinden zodat je direct weer direct online kunt.
Hieronder een beknopt overzicht van de werkzaamheden die onze studenten graag voor je uitvoeren om je weer snel online te krijgen:
  • Apparaten verbinden met internet
  • Advies geven voor internet provider
  • Aansluiten van internet
  • Het installeren van een router/modem

Computerlessen aan huis – bij jou in de buurtHeb je meer of vaker begeleiding nodig? Onze computerstudenten helpen je graag met het aansluiten van je internet. Zij bereiden dit in de vorm van een les voor. Tijdens deze les kun je op een rustig tempo, stap voor stap leren hoe je jouw internet kunt aansluiten en wat je moet doen wanneer je bijvoorbeeld geen verbinding krijgt. Onze studenten geven je aanvullende tips en stellen zelfs een stappenplan voor je op wanneer je even niet meer weet hoe je bepaalde handelingen moet uitvoeren. Verder biedt Hulpstation.nl lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren. Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!