Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Email problemen

Heb je problemen met je privé of zakelijke email account? We helpen je graag met je email problemen oplossen. Je betaalt slechts €13 per kwartier, ongeacht de tijd of afstand. Neem contact op voor een afspraak en wij verhelpen al je computerproblemen! Dit bespaart jou een hoop frustratie en tijd, waarna je  je werkzaamheden weer kunt voortzetten.

Waar kunnen we u mee helpen?

Met een email account kun je al jouw digitale brieven op internet bekijken, beantwoorden en ordenen. Tegenwoordig kun je je bijna nergens meer voor inschrijven zonder e-mailadres. Met een account kun je makkelijk, snel en op een kosteloze manier contact te houden met anderen. Daarnaast het dient ook als een belangrijk communicatiemiddel met officiële instanties zoals de belasting of zorgverzekering.

Helaas komt het vaak voor dat er problemen optreden waardoor je geen mails meer kunt verzenden/ontvangen. In dat geval staan wij klaar voor jou.

 
email problemen oplossen

Hieronder een beknopt overzicht van de werkzaamheden die onze studenten graag voor jou uitvoeren:


Computerlessen aan huis – bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Onze computerstudenten bereiden graag een les voor over het gebruik van je e-mail. Tijdens deze les kun je op een rustig tempo, stapsgewijs leren hoe jouw e-mail inbox werkt en hoe je deze kunt gebruiken. Onze studenten geven je aanvullende tips en stellen een stappenplan voor je op wanneer je even niet meer weet hoe bepaalde dingen moeten.

Verder biedt Hulpstation.nl lessen aan over diverse onderwerpen. Bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren. Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!