Email problemen

Heb je problemen met je privé of zakelijke email account? We helpen je graag aan huis zonder voorrijkosten. Je betaalt slechts €13 per kwartier, ongeacht de tijd of afstand. Neem direct contact op voor een afspraak en wij verhelpen al je computerproblemen! Dit bespaart jou een hoop frustratie en tijd, waarna je vervolgens je werkzaamheden weer snel voort kunt zetten.

Waar kunnen we u mee helpen?

Met een email account kun je al jouw digitale brieven op internet bekijken, beantwoorden en ordenen. Tegenwoordig kun je je bijna nergens meer voor inschrijven zonder jouw e-mailadres op te geven. Een account geeft je niet alleen de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en op een kosteloze manier contact te houden met anderen; het dient ook als een belangrijk communicatiemiddel voor de toekomst met officiële instanties (bijvoorbeeld de Belastingdienst) of je zorgverzekeraar. Helaas komt het vaak voor dat er problemen optreden waardoor je geen mails meer kunt verzenden/ontvangen. In dat geval staan wij klaar voor jou.

Hieronder een beknopt overzicht van de werkzaamheden die onze studenten graag voor jou uitvoeren:

Computerlessen aan huis - bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Onze computerstudenten bereiden graag een les voor over het gebruik van je e-mail. Tijdens deze les kun je op een rustig tempo, stap voor stap leren hoe jouw e-mail inbox werkt en hoe je deze kunt gebruiken. Onze studenten geven je aanvullende tips en stellen zelfs een stappenplan voor je op wanneer je even niet meer weet hoe je bepaalde handelingen moet uitvoeren.

Verder biedt Hulpstation.nl lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren. Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!

Maak direct een afspraak Naar contact