Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Draadloze printer instellen

Heeft u moeite met het instellen van uw draadloze printer? Het printen van documenten gaat tegenwoordig steeds gemakkelijker en sneller. Zo zijn de meeste printers aan te sturen via wifi, oftewel de printer is draadloos te verbinden met uw telefoon of tablet. Op die manier kunt u van afstand uw printer bedienen en uw documenten printen. Maar daarvoor moet de printer eenmalig draadloos ingesteld worden. Onze studenten helpen u graag met het koppelen van uw printer met al uw apparaten thuis zodat u met de druk van enkele knoppen uw documenten en afbeeldingen direct uit kunt printen. Daarnaast bieden ze ook hulp met instellen van andere problemen.

Onze studenten helpen u graag bij:

  • draadloos printen met Windows/Mac
  • draadloos printer met Andriod/Iphone
  • dymo label printers instellen
  • koppelen van netwerk printer
  • printerkoppen reinigen
  • printer uitlijnen

Printer installatie hulp op afstand

Komt u er niet uit om uw printer te verbinden met uw telefoon of tablet? Dan kunt u contact opnemen met Hulpstation.nl. Wij kunnen u ook op afstand helpen om uw wifi printer te installeren en te verbinden met uw telefoon. Daarnaast zullen we samen alle functies doorlopen zodat u na onze hulp de printer volledig zelf kan bedienen. Plan hieronder direct een afspraak op afstand in.