Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Printer installeren

In deze digitale wereld zou u haast vergeten dat u ‘m nodig heeft: de printer. Toch zijn er nog vele situaties waarin het handig is om een printje te maken. Voordat u aan de slag kan met het printen van reisdocumenten, verzekeringspapieren en kleurenfoto’s, moet u eerst de printer installeren. Gaat het gemak van ‘plug & play’ aan u voorbij en zoekt u hulp bij printer-installatie? Schakel dan Hulpstation in. Een ervaren IT-student helpt u aan huis of op afstand met het installeren van uw printer. Maak nu een afspraak voor wanneer het u uitkomt, ook ‘s avonds of in het weekend. Onze studenten helpen u graag bij:

Het gemak van ‘plug & play’Heeft u een nieuwe printer, dan kunt u het geluk hebben dat deze ‘plug & play’ is. U hoeft dan niet meer te zoeken naar ‘HP printer installeren’ of ‘Epson printer installeren’. ‘Plug & play’ betekent letterlijk dat u het apparaat aansluit en het direct kunt gebruiken. Veel printers hebben echter driver software en een of meer apps nodig om volledig te kunnen werken. Raadpleeg in dat geval de handleiding voor de printerinstallatie. Kijk of u een url of QR-code vindt voor het downloaden van de software, of installeer deze via de bijgevoegde disc. Ondervindt u problemen tijdens of na de installatie, werkt de printer niet of komen de prints er niet uit zoals het hoort? Onze ervaren IT-studenten helpen u graag met de printer-installatie, aan huis of op afstand.

Waar kunnen we u bij helpen?

De hulpstudenten van Hulpstation kunnen u helpen bij printer-installatie en allerhande printerproblemen. Vele tevreden klanten gingen u voor! Zo leveren we regelmatig o.a. de volgende diensten:
  • – Printer draadloos instellen (wifi)
  • – Printer op telefoon en tablets instellen
  • – Scanner problemen oplossen

Printerhulp aan huis

Door heel Nederland wonen hulpstudenten die zich bij Hulpstation hebben aangesloten. Zij volgen allen een IT-gerelateerde opleiding en hebben ruime ervaring met printers installeren. U maakt eenvoudig een afspraak met een student aan huis voor wanneer het u uitkomt, ook ‘s avonds of in het weekend. Hiervoor rekenen we geen voorrijkosten. Nadat u heeft kennisgemaakt en de uitdagingen met u heeft besproken, gaat de student aan de slag. Tijdens de printer-installatie kunt u meekijken en leert u hoe dit in z’n werk gaat.

Printerhulp op afstand

Het is goed mogelijk dat de problemen met uw printer op afstand opgelost kunnen worden. Op het afgesproken tijdstip zal de hulpstudent van hulpstation uw scherm overnemen via Teamviewer of AnyDesk. U kunt dan live op uw scherm meekijken hoe uw printer wordt geïnstalleerd.

Hulp bij printer-installatie: neem contact op

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor hulp bij printer-installatie? Bekijk hier onze tarieven. Dankzij onze bekwame hulpstudenten hebben wij het afgelopen jaar een klanttevredenheid weten te behalen van 96%. Wij hopen ook u binnenkort tot onze tevreden klanten te mogen rekenen. Kunnen wij uw printer installeren? Hulpstation staat voor u klaar.