Hulp bij Nas systeem

Hoe handig zou het zijn als u ten alle tijden, van overal ter wereld, toegang zou hebben tot uw belangrijke bestanden zoals uw vakantiefoto’s, video’s en documenten? En hoe fijn zou het zijn als u deze bestanden via elk apparaat kunt openen en met vrienden of familie kan delen? We weten het antwoord al, héél fijn. Onze computerstudenten helpen u graag met het opzetten van uw eigen cloud! Lees hieronder de voordelen van een eigen backup station.

 

Maak nu een afspraak

 

Waarom je gebruik zou moeten maken van een Cloud?

  • Overal ter wereld toegang tot je bestanden
  • Zorgt voor vrij geheugen op je media apparatuur
  • Je bestanden zijn makkelijk te openen en te delen via elke tablet, smartphone en/of computer
  • Mogelijkheid tot automatische back-ups
  • Meerdere mensen kunnen tegelijkertijd de bestanden bekijken en bewerken
  • Geen zorgen meer om het verliezen van belangrijke data zoals je foto’s

 

Heb je onze hulp nodig? Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak met één van onze studenten aan huis. Zij lossen de Nas problemen voor je op en geven je de juiste uitleg.

Computerlessen aan huis - bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en het optimaliseren van de SEO van jouw bedrijf. Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!

Maak een afspraak Bekijk de tarieven Bekijk de lidmaatschappen