Modem laten installeren

Modem laten installeren? Draadloos internet is ideaal: u zit niet meer vast aan die vervelende kabels, wat enorme flexibiliteit geeft. U kunt bijvoorbeeld overal in huis met uw laptop werken, maar u bent ook van al die bedrading af bij de vaste computer. Bovendien maakt draadloos internet het makkelijker om de internetverbinding te delen met meerdere apparaten. Denk bijvoorbeeld aan de tv, mediaspeler of spelcomputer.

modem laten installeren

Om dit te kunnen doen is een router nodig. Bij het aanleggen van een draadloos netwerk is technische kennis nodig, aangezien beveiliging en het koppelen van randapparatuur aandacht vereisen. U kunt de modem door ons laten installeren. Onze studenten stellen de router in en laten u zien hoe het werkt (voor als de verbinding bijvoorbeeld een keer uitvalt).

Hoe werkt het

Neem contact met ons op en vertel wat het probleem is. Wij koppelen u vervolgens aan een student die u aan huis komt helpen. Binnen 24 uur kunt u een afspraak maken met de student wanneer het u uitkomt.

Liever geen student aan huis? Geen zorgen, wij bieden ook hulp op afstand.

Computerlessen aan huis - bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Onze computerstudenten bereiden graag een les voor over het gebruik van je modem. Tijdens deze les kun je op een rustig tempo, stapsgewijs leren hoe jouw modem werkt en wat je moet doen wanneer je geen verbinding meer hebt. Onze studenten geven je aanvullende tips en stellen zelfs een stappenplan voor u op zodat u weet wat u moet doen wanneer uw modem niet werkt naar behoren.

Verder biedt Hulpstation.nl lessen aan over diverse onderwerpen. Bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren. Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!

Maak een afspraak Bekijk de tarieven Bekijk de lidmaatschappen