Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Internet modem / router installeren

Heeft u hulp nodig met het aansluiten van uw modem en/of router? Dan bent u op het juiste adres. Onze studenten helpen u graag met het aansluiten van uw internet pakket inclusief uw modem, router en overige randapparatuur. Daarnaast bieden zij ook hulp bij diverse andere problemen met uw netwerk.

Onze studenten helpen u graag bij:

Draadloos internet is ideaal: u zit niet meer vast aan die vervelende kabels, wat enorme flexibiliteit geeft. U kunt bijvoorbeeld overal in huis met uw laptop werken, maar u bent ook van al die bedrading af bij de vaste computer. Bovendien maakt draadloos internet het makkelijker om de internetverbinding te delen met meerdere apparaten. Denk bijvoorbeeld aan de tv, mediaspeler of spelcomputer.

modem laten installeren

Om dit te kunnen doen is een router nodig. Bij het aanleggen van een draadloos netwerk is technische kennis nodig, aangezien beveiliging en het koppelen van randapparatuur aandacht vereisen. U kunt de modem door ons laten installeren. Onze studenten stellen de router in en laten u zien hoe het werkt (voor als de verbinding bijvoorbeeld een keer uitvalt).

Hoe gaan we te werk?

Vul het online afspraak formulier in of bel ons om direct een opdracht in te plaatsen. Wij koppelen u vervolgens binnen 24 uur aan een student die u aan huis komt helpen.

Liever geen student aan huis? Geen zorgen, u kunt ook direct een afspraak inplannen op afstand. Uw modem/router kan uiteraard niet op afstand aangesloten worden maar andere computer en en internet problemen wel. Denk aan bijv. aan het veranderen van uw wifi wachtwoord.