Traag internet

Kun jij je nu nog een leven zonder internet voorstellen? Wij kunnen in ieder geval niet meer zonder. Tegenwoordig is het internet heilig. Het is zo gemakkelijk om dingen op te zoeken, contact met anderen te onderhouden, dingen te regelen etc. Het is daarom zeer irritant als jouw internet ineens niet meer naar behoren werkt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jouw internet na verloop van tijd langzamer gaat werken, denk aan bijvoorbeeld een zwaar programma of een verouderd besturingssysteem. Onze studenten lossen dit stap voor stap op, zodat je bij een volgende keer weet wat je moet doen om te zorgen dat jouw computer optimaal presteert.

Hulp aanvragen

 

Onze studenten helpen u graag bij:

Computerlessen aan huis - bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Onze computerstudenten helpen je graag met het verhelpen van een trage internetverbinding. Zij bereiden dit in de vorm van een les voor. Tijdens deze les kun je op een rustig tempo, stap voor stap leren hoe je zelf kunt controleren waar de oorzaak van je trage internet vandaan komt. Onze studenten geven je aanvullende tips en stellen zelfs een stappenplan voor je op wanneer je even niet meer weet hoe je bepaalde handelingen moet uitvoeren.

Verder biedt Hulpstation.nl lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren. Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!

Maak direct een afspraak Naar contact