Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Veilig internetten

Hoe kan ik veilig internetten?

Bijna alle virussen die uw computer binnen weten te dringen, doen dit via het internet. De virussen kunnen schade toebrengen aan uw systeem en programma‘s; maar de slimme virussen kunnen zelfs bij uw bestanden en gegevens. Veel mensen zijn zich niet bewust van de gevaren die internet met zich meebrengt. Wij zorgen er graag voor dat uw computer direct is beschermd, zo kunt u met een gerust hart veilig internetten.

veilig internetten

Onze studenten nemen stap voor stap met u door hoe u uzelf kunt beschermen op het internet. Ook installeren zij een programma om u beter te beschermen waardoor u uw zaken zoals bijvoorbeeld internetbankieren met een gerust hart kunt blijven doen. Perfect toch?

Onze studenten helpen je graag bij veilig internetten en meer:

  • Installeren van virusscanner
  • Installeren van antispyware
  • Controleren van de firewall
  • Opschonen van uw pc
  • Browser beveiliging instellen
 

Computerlessen aan huis – bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Onze computerstudenten helpen je graag met het beschermen tegen de online gevaren. Zij bereiden dit in de vorm van een les voor. Tijdens deze les kun je op een rustig tempo, stap voor stap leren hoe je je bewust met de gevaren van het internet om kunt gaan en hoe je de computer hiertegen kunt beschermen. Onze studenten geven je aanvullende tips en stellen zelfs een stappenplan voor je op wanneer je even niet meer weet hoe je bepaalde handelingen moet uitvoeren.

Verder biedt Hulpstation.nl lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren. Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!