Waarom Hulpstation?

Wij focussen ons heel erg op een persoonlijke aanpak en op uw privacy. Daarom stoppen we veel energie in het selecteren van de juiste studenten. Onze computerstudenten weten dat de technologische ontwikkelingen niet voor iedereen zo vanzelfsprekend zijn en dat privacy een belangrijk onderdeel van ons dienstverlening is. Daarom zorgen ze ervoor dat u precies kunt volgen wat zij op uw pc doen. We sterven ernaar om elk probleem op een rustig tempo en met een duidelijke uitleg op te lossen.

Maak nu een afspraak

Onze hulpstudenten maken graag een stappenplan voor u, waardoor u na hun vertrek zelf verder kunt en problemen met uw computer, tablet, laptop of internet op kunt lossen. Ook houden we een historie van de uitgevoerde werkzaamheden bij zodat we u de volgende keer sneller kunnen helpen. Kortom; vriendelijkheid en klantenbinding staan bij ons voorop.

Wij zijn overal in het land beschikbaar, dus ook bij u in de buurt. Onze ICT-studenten staan altijd klaar om u te helpen, daardoor wordt u meestal binnen twee dagen geholpen.

Bekijk onze werkwijze