Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Les aan huis

Wil je beter leren omgaan met je computer of een bepaalde programma? Wil je bijvoorbeeld een foto bewerken, internet bankieren of muziek op je telefoon zetten? Onze studenten geven je graag les aan huis.

Hoe gaat het in zijn werk?

Onze student komt bij je langs. Tijdens het gesprek geef je aan wat je graag wilt leren. Je bepaalt dus zelf waar je begeleiding bij krijgt. De student gaat daarna aan de slag en neemt rustig de tijd om aan je uit te leggen hoe het allemaal werkt. Er is genoeg ruimte voor al jouw vragen. Onze studenten maken aan het eind een stappenplan voor je, zodat je de informatie later kunt raadplegen wanneer dit nodig is.

Onze studenten helpen je graag bij:

  1. Surfen op het internet
  2. Internet bankieren
  3. Back-up maken van je pc
  4. Gebruik van je tablet
  5. Gebruik van je e-mail
  6. Gebruik van Facebook, LinkedIn etc.

Computerhulp op afstand

Hoewel hulp aan huis persoonlijker is, vind je het zelf misschien fijner of komt het om wat voor reden dan ook beter uit om gebruik te maken van onze hulp op afstand. Wij maken hierbij gebruik van het programma Teamviewer; een programma waarmee wij jouw beeldscherm van jouw computer op afstand kunnen bekijken. Op deze manier wordt het probleem duidelijk in kaart gebracht, waardoor wij jou kunnen helpen en je computer kunnen opschonen. Zo kunnen wij, wanneer je ons extra rechten verleent, jouw computer tijdelijk overnemen terwijl je op het scherm meekijkt hoe we het probleem oplossen.

Computerlessen aan huis – bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren.

Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!