Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Opgeslagen wachtwoord vinden

Er bestaat de mogelijkheid om een opgeslagen wachtwoord te zien op het internet die je eerder hebt ingevuld. Bij de meeste websites wordt er gevraagd om je inlog gegevens te onthouden tijdens het inloggen. Heb je die optie aangevinkt, dan blijven je gebruikersnaam en wachtwoord staan.

Bij je eerst volgende bezoek, wordt je wachtwoord in zwarte bolletjes of sterretjes weergegeven. Dit kan je omzetten in tekst op de volgende manier:

1. Druk met de rechter muisknop op de pagina en klik op element inspecteren.

2. Druk op CTRL+F. Onderaan verschijnt een lege balk waarmee je een zoekopdracht kan plaatsen. Zoek naar het woord “password”, vervolgens verander je bij <input type=”password”> het woordje “password” naar “text”.

3. Druk ergens op de pagina en de bolletjes of sterretjes veranderen in normale tekst, waardoor je de wachtwoord kan lezen.

Specifiek op zoek naar het wachtwoord van een internetprovider (denk aan Ziggo of KPN)? Neem contact op, wij hebben een manier om het wachtwoord te herstellen.