Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Mijn pc is traag

Een nieuwe computer kopen is een hele investering en vaak overbodig. Dit probleem is softwarematig namelijk eenvoudig op te lossen, en bij ons ook nog eens goedkoop! Onze computerstudenten gaan volgens een stappenplan te werk en zijn daardoor gemiddeld slechts een uurtje bezig om het probleem van een trage computer te verhelpen.

trage computer verhelpen

Trage computer verhelpen

De hulpstudent gaat de computer opschonen en zorgt ervoor dat je computer weer sneller functioneert. De student zal uitleggen wat het probleem is en wat hij/zij precies gaat doen om het te verhelpen. Zo weet je precies hoe je het probleem eventueel in de toekomst zelf kunt oplossen voor het geval je computer weer traag wordt!

Onze studenten helpen je het probleem van een trage computer te verhelpen:

  • Uitvoeren van defragmentatie (Defragmentatie is het optimaliseren van de ordening van gegevens op een harde schijf van een computer).
  • Verwijderen van ongewenste (verborgen) bestanden op jouw computer.
  • Scannen en verwijderen van virussen op jouw computer.
  • Zo nodig, installeren van een krachtige anti virusprogramma.
  • Installeren van systeemupdates op jouw pc.
  • Oorzaken opzoeken van het vastlopen van jouw computer.
 

Computerlessen aan huis – bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen. Bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Daarnaast informeren we je ook over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren.

Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!