Mijn pc is traag

Hulp aanvragen

Een nieuwe computer kopen is een hele investering en vaak overbodig. Deze computerproblemen zijn softwarematig eenvoudig op te lossen, en bij ons ook nog eens goedkoop! Onze computerstudenten gaan namelijk volgens een stappenplan te werk en zijn daardoor gemiddeld slechts één uurtje bezig om je trage computer te versnellen.

Verhelpen trage computer

De hulpstudent gaat de computer opschonen en zorgt ervoor dat je computer weer sneller functioneert. Hij/zij zal daarbij aan je uitleggen wat het probleem is en wat hij/zij precies gaat doen om het probleem te verhelpen. Op deze manier weet je precies hoe je het probleem eventueel in de toekomst zelf kunt oplossen, voor het geval je computer weer vast loopt!

Onze studenten helpen je graag bij:
• Uitvoeren van defragmentatie (Defragmentatie is het optimaliseren van de ordening van gegevens op een harde schijf van een computer).
• Verwijderen van ongewenste (verborgen) bestanden op jouw computer.
• Scannen en verwijderen van virussen op jouw computer.
• Zo nodig, installeren van een krachtige anti virusprogramma.
• Installeren van systeemupdates op jouw pc.
• Oorzaken opzoeken van het vastlopen van jouw computer.

Computerlessen aan huis - bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren.

Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!

Maak direct een afspraak Naar contact